host och snörvel

Det är ungefär så det låter från mig just nu. känner att febran även kan vara på väg den. Det bådar då rakt inte gott! Jag vill ju vara frisk :)
Jag och Figge har haft ett seriöst samtal ang att han och jag konverterar till western. och det är vi nog båda ganska överens om. ^.^ Figge känns mer trygg och hemma på den planen så vi får köra så :)
Känner inte riktigt den känslan när jag rider dressyr som när jag rider western.  Men jag kommer ju rida dressyr också naturligtvis. och Emma får ju naturligtvis också hoppa och rida dressyr på honom. Hoppa det älskar han ju så det kan man ju itne bara sluta med så:P
Hittade ett par bilder sen förra lördagen på arvika, och detta va väll den enda som va bra ;-) Jag och Figge får en introduktion av irmelie där låångt bak (:


Bilden är klickbar.
Längstbak till höger är då jag och Figge och Irmelie.
till vänster är Irene och kallblodet Kinge-Tussa
Och längst fram till höger är Ronny och Quarter hingsten Silent Star :)

Vi gjorde det bästa av situationen och vädret så vi va väl värda en lektion inne i ridhuset ;)

Nog för mig idag. nu ska ja hem till mig igen och frysa. brr.

Over and Out.

jobbigt

allt är jättejobbigt känns det som nu. det kommer bli 2 långa månader. Saknar dig och det påverkar hela mig. Jag känner mig som jag gjorde i höstas. deprimerad & lättretlig & värdelös.

inte ett jävla besök har jag fått heller. Tack för den ni! spelar ingen roll om jag så bott här bara en dag en månad eller flera år. det är dålig stil! det känns ju inte bättre sen innan för detta. usch..

Lisbeth va förstås och hälsade på och fikade och kom med en liten inflyttningsblomma. hon är bra. och förstår..
tänk att jag mer kan lita på henne än på mina vänner?

ställer upp i vått och torrt och sen får jag inget tillbaka känns det som..

nej nu får det vara slutdeppat.

Jag älskar dig Figge, du är bäst!

Over and Out.


Nu blire till att flyga ut ur boet :-)

Imoooon. Då ska jag efter ett snabbt beslut flytta in i mamma och pappas hus som står tomt. (Varför har inte detta skett tidigare?) :P
ville vääldigt gärna åka till ikea också. Men det ville då rakt inte mamma. hon känner väll sig själv för bra :)
men om jag lyckas övervinna min mörkräddhet och så så blir det nog så att jag kan bo där fram till sommarn ivart fall. och det är ju gotti. Det gör jag säkerligen också bara jag har sällskap av hund eller människa :) Men bor bara på nedervåningen. blir nog lite litet men är ju inte så iordning gjort heller på övervåningen så får bli så så länge :)

det är ju bobart där uppe, men som sagt. det är nog nog att jag vågar sova nere till å börja med. massa garderober och läskit :O


Idag vare arvikatravet ja.. kändes ungefär så här "Arvika travet - Väcker travaren i dig"
Haha, Figge va MINST sagt taggad. höll på att rida in i flertalet folk osv. alltså inte springa in i men gå in i sidled, bakåt osvosv . ah ni förstår´. min häst hade INGA planer på att stå still ^.^ men jag klandrar honom inte. han har en vinnarskalle och vet vad som gäller på en sån bana trots att det är 8 år sen iår han gick av banan. Tur att det va min Figge också, annars hade jag nog aldrig fixat det ;) Men han skötte sig exemplariskt inne på banan när vi visade upp oss!
Birgitta vågade inte åka med tyvärr. Men jag förstår henne! Jag skulle själv aldrig kört dit själv :P det är tur jag har min pappa som inte bangar för det mesta när det gäller körning. men det gick inte fort iaf. haha. gick väll 50-70 hela vägen. Och Figge gillade verkligen inte svängarna. men det gör han aldrig längre. fick tips av mina cowboy/Cowgirl´s kompisar där uppe att jag skulle flytta mellanväggen åt sidan ist. Men har ju varken 3/4 bom eller långbom bak. men måste väll gå att få tag i för en billig penning :) dom sa det att äldre hästar kan få lite problem med balansen i transporten och att det då blev lättare för dom att hålla den om dom fick stå bredare :)
Men iaf. Efter uppvisningen så drog vi bortåt ridhuset. och Figge va MINST lika taggad vägen dit bort. Men så fort vi kom in i ridhuset - Phu, det var som om luften gick ur honom. han slappnade av direkt . Lille Figge flugg :) han gick kanon därinne i vart fall. blev dock ingen vänstergallopp. men han hade fått ansträngt sig väl lagomt så kände inte för att bråka med honom (också va ja ju rätt slut själv efter att fått hålla kollen på honom)


Nej . nu tänkte jag att jag skulle röja lite i mitt rum och sen försöka komma ut och gå en liten sväng :) bara jag hittar min mobil. misstänker nämligen att jag tappat den :( då skulle jag faktiskt bli ledsen. Mest för att jag vill ha musik när jag gör saker och ting!


Menmen.

Vi hörs gott folk , nu har ni fått en uppdatering iaf!


Over and Out.


städat och vart i stallet

sorry att jag inte skrivit på någon dag. men har varit andra saker som varit viktigare :P
Idag som igår och förrgår körde jag Figge :) Kul att göra något annat ibland. Jävlar va duktig han är! så lugn och fin när jag kör honom och sänker huvudet och arbetar! min pöjk(:
jättekul verkligen att kunna göra sånt med! Det underlättar och allt annat blir lite roligare när man kan göra allt möjligt med dom! Figge tycker nog att det är kul också ;-)
figgeponken <3
Happ. nu sitter jag här och ska skriva uppsats egentligen. och det ska jag. bara jag får höra av mig lite till er ;-)

En annan grej som är på g eventuellt är att jag ska ta ett varmblod/kallblod på inridning eller vidareutbildning. JAg tror väll helt enkelt att jag har för mkt tid :P Men men det ska bli kul isåfall! Det är 2 stycken som har hört av sig än sålänge :) en låter mer intressant än den andra. Vill inte ha en för liten häst heller:-P
& den ena är 155 och den andra ca 162 så lutar ju mer åt den större hästen + att den står isåfall i trollhättan och skulle det vara så så kan jag hämta den när jag ändå ska neråt nån gång och det ska ja ju i februari. Men kanske blir så att man får hämta den tidigare. men men. så äre :) tänkte nämligen att jag skulle eventuellt ha det som projektarbete. (:
om nu göran och lars går med på detta.. (-:

Nej nu får jag sätta mig med uppsatsen. men nu vet ni va för tokiga planer jag har och vad jag gör om dagarna :D


Over and Out.


ridskolan.

ska åka iväg till ridskolan och titta på tider nu. ge idag Linnea skulle ev rida figge idag :)'
nu åfr jag dra mig!!

Over and Out.                          

Travarn har varit i farten : )

Jodå, takterna sitter i . Sist gång när vi var ute alla 4 dvs JAg, EB, Lisbeth & Annamaria va ute ihop så låg ju jag och EB först med våra "travare" Figge är ju ingen travare men nåja.. Magge är ju också det egentligen. men går inte o jämföra ;)
hah. så drog ju jag och Figge iväg dom andra ganska snabbt och hamnade väldigt långt först på liten tid , låg nästan ner i svängarna. Figge tyckte ju då att det va liite jobbigt att sträcka ut och ta "travarstegen" men han gjorde det . dock med lite övergångar  i gallopp.
Men idag när jag och min pojk va ute så ville han ju göra om detta. så jag lätta på tyglarna och vrooom sa det så va vi iväg. jääävlar va det gick. fortare än sist tror jag! haha. Men är man gammal v75 mästare så ska man väll kunna ;)
& då är det någon som sitter på honom nu. kan tänka mig va fort det skulle gå med sulky. haha. Får man nästan pröva ngn gång :P ta in honom på bananoch testa om han tycker det är kul.Vet inte hur det är med det. om han får komma in och springa fast han inte får tävlas pga att han är för gammal?
Tycker det är liiite tråkit att han inte får starta. för tror han skulle tycka det va skitkul! alltså inte för pengarnas skull utan för att han skulle få göra ngt som han varit bland dom bästa på! skulle vart kul om det hade gått att starta i ett bygdetrav eller liknande :) men men. det blir ju naturligtvis inte så:)
Men han ska ju iaf få komma till en travbana nästa vecka hoppas jag på ! =)


min pojke, han är något extra! Vet inte många hästar som lyckats med så mkt som han har gjort! han har förgyllt mitt liv och jag kommer ALDRIG glömma honom.
Älskar dig min älskade.

Over and Out.
:-*


Vem kunde tro detta om dig älskling?
figge, han är bäst   finns ingen som han  <3




suck och stånk

Sitter i skolan. andra gången jag är här idag..
va ju duktig som va på programråd ( typ som klassråd fast det va 2 ifrån varje klass i handels programmet)
& nu sitter jag och trodde jag skulle på redovisning men yenny är ju inte här och då väägrar jag.. han är TRÖG ,,

Ska ut och rida idag! whei. känner mig riktigt taggad för att göra det :) skolan kör ju musten ur en..
och imon blire ingen skola. ska till vänersborg..
måste gå och säga det till ngn og..
åååh.
nu blev jag trött :P

gjorde lasagne hemma förut iaf, i brist på annat att syssla med + att jag va hungrig och lite sugen på lasasgne. blev rätt bra . fast mkt! men då finns det mat till familjen. åh va duktig jag är..
nej om man skulle ta och åka hem ?

Over and Out.

TRÖTT!

mkt trött. Va hemma från skolan idag. kände mig febrig och så inatt.. skulle ha vattenprojekt. men tror dom klarade sig alldeles galant utan mig..
idag har ja som sagt varit hemma. och sen drog jag till Figge. vi va iväg och tränade på finserud. betalade även så att jag kan rida där hela januari ut utan att få samvetskval... fast jag kör nog på fram till 10februari iaf.. Figge gick kalas bra!
mjuk och fin och sen tränade vi vänsterfattningen. gick mkt bra!
Linnea ska få rida honom inne på ridskolan på söndag också :) Sen åker jag väll in till veckan igen. Om man ska iväg och visa upp sin pålle får vi väll vara förberedda ! :D 
till helgen blir det nog mycket lugnt skulle jag tro. Kanske någon öl med Lindi. Har inte pengar till det egentligen... men vi får se hur det blir det är mitt minsta bekymmer och prio 12489. men vill ju träffa Lindi & Jonti förstås :)

Nu ska ja ner och bre mig e smörgås :D:P
hade gutt guttar!

Over and Out.




 


inställld

blir nog inställd promenix. känner att jag inte är klar på ett tag. och sen att jag ska snart gå o duscha =) eller bada . vet ej än. men blir antagligen en dusch :)

här kommer ett videoklipp när jag rider Magge till dig Liza (:
(hunden var med och var inte så stilsam därav den konstiga filmningen ibland(;)
http://www.youtube.com/watch?v=KMNt4I9LGj8


Over and Out.


Stallet och handla

var och handlade förut en snabbis med Andreas & sofia. Dom behövde lite mat så jag lånade ut lite riksdaler till dom :) kan inte hämta ut sadeln förrns på måndag iaf :)

Sen åkte jag hem och hämtade lillasyster och sen kusin + Erica. Så åkte vitill stallet. JAg mockade och gjorde iordning all mat osv. medans dom gjorde iordning hästarna och var ute och red.
mys att pyssla i stallet :) Men imon eller på torsdag eller när det nu blir emma har honom nästa gång blir det inget för min del. Då ska ja plugga :) har skrivit en lista på vad jag har kvar att göra och det är en del :P men bara man sätter sig med det så försvinner ju ett arbete efter ett:)

tänkte jag skulle ut och promenera en sväng här sen när jag gjort färdigt dalslands kanal arbetet :)

så nu får jag lämna er om jag ska blir färdig snart och därefter kunna gå ut en sväng  (:

hadet gott:)

Over and Out.

fortfarande plugg

sitter och pluggar fortfarande, duktiga jag! :)
är snart klar med hemtentan och ena APU rapporten är inlämnad och klar :)
Sen ska jag börja skriva uppsatsen i svenska tror jag :)

åker nog med och stannar i stallet sen, nu när jag varit så duktig idag! :D
kan ju mocka och dona istallet medan dom rider :) tycker dom ska rida ut en sväng idag. Det behöver hästarna. det skulle dom nog tycka om :)
åååh. vill på gbg horse show nu nu nu! Det är så bra, för fyller år i sammband med tävlingarna så brukar få pengar till den :) också får jag som förra året biljetten in av familjen Hedberg/Andersson/Kaye i födelsedagspresent :) den är fin den är bra! & lillasyster fick sin i julklapp av mig =) snälla jag! haha:P
min sadel har kommit också, men kan inte hämta ut den förrns på måndag , men det är ju bara 6 dagar kvar ;D
eller på fredag kanske eller dylikt. vore trevligt !

nu får jag dra mig vidare till nördarnas land igen . haha :P

Over and Out

Plugg plugg (:

Igår skjutsade jag Sofia hem till andreas när jag åkte till stallet. när jag kom till stallet började jag med att mocka åt båda hästarna. Sen bytte jag vatten och gjorde iordning mat till dom små liven (: Efter det tog jag in Figge och borstade av honom en snabbis och satte på honom besnkydd fram, benlindor bak (ska köpa bakbensskydd& även nya fambens skydd på göteborg horse show när jag hamnar där ;)).

Sen begav vi oss ut i rundpaddocken och så fick han springa omkring och motionera lite på egen hand. hah. det va kul o se honom! det är inte ofta den herrn orkar busa osv. Men nu hade han nog energi :) är ju så äckligt nu igen i hagen så han rör sig nog minsta möjliga + att det blåste igår! :P & sen att få springa på någotsåndär bra underlag måste ju vart gotti :) han lattjade omkring iaf i en 15-20 minuter :) så han fick till å röra sig igår också =) Efter det gick vi runt stallet så han fick pusta lite och sen in i stallet igen gjorde iordning honom och sen ut med honom igen med em höet till honom & Magge (Varför ska man ta in hästarna när klockan är 5 för liksom?) heelt onödigt. om det inte är så att inte varken jag eller Lisbeth KAN åka ut och ta in dom vid 7-8 . det är en annan sak . men händer sällan :)

Hästar ska få vara ute så länge och mycket som möjligt :) Skaffar jag ett egetställe någon gång ska ja se till o antingen ha hagen delvis i ngn skog eller bygga ett vindskydd så att hästarna gärna kan gå ute dygnet runt till november! Det går även med klippta hästar anser ju jag. har man bara varmvatten (eller ljummet) till dom och ett hel halstäcke på dom så fixar dom det:) & ordentligt med mat förstås :)

Idag blir det att ha svenska och sen slutar jag. då vet jag inte riktigt om jag blir kvar iskolan eller om jag ska åka hem. åka och handla med Sofia sen iaf :)
&så ska vi väll plugga efter att jag skjutsat ut lillasyster och kusin till stallet :)
Igår satt faktiskt jag och Sofia och gjorde hemtentan vi hade under praktiken visserligen men han har inte sagt att han ska in den än. men nu är vi så gott som klara. Jag ska bara skriva den på datorn och sen skriva ut den :) göttiii! måste sitta med dalslandskanal grejset idag. men vet inte om jag örker åka på temadagen imon.... men får ju skicka mitt arbete till sanna iaf..

Behöver ett JOBB! behöver nämligen pengar. pengar i överflöd. det hade varit mycket  bra!

Sen måste jag åka in till Finserud och träna galloppen osv men det är ju ett roligt måste! :) han är bäst min Figgebus  =)
me lööves <3

Nu ska ja fortsätta med mina skolarbeten.

Over and Out.

skolan igen..

phu* säger jag bara. nu blir det att försöka få in lite mer på PAU rapporten och dagboken. och sen ska jag ha redovisning & beskattning som jag fattar typ nada av pga en väldigt rörig lärare. tänk om man ändå kunde fått haft ´Camilla! hon ser iaf till att man fattar! jag blir så arg... yepp. men så äre..
får hoppas att man kanske kan få ett G iaf i ämnet,.. men gråter inte floder om jag lyckas få ett ig heller... för nu denna gången är det inte BARA att jag är omotiverad. utan att man har en sjuhelsikes dålig lärare! och då ska ja tala om för herrskapet att det inte är bara jag som tycker det :)
nepp..
sen blir det rättskunskap, produktkunskap.. sen slutar man. dra iväg till stallet. longera figge blir det nog idag en snabbis så han får röra på sig, sen mocka göra mat osv och sen åka hem & sätta sig med skolarbete. satt faktiskt igår och greja med dalslands kanal. snart färdig . göötti!
& alla andra skolarbeten får man börja med :P

24 ska ja tydligen till arvika travet också och visa upp Figge :) det är WWR som ska ha en uppvisning med kallblod och varmblod och visa att inte man behöver göra körv av dom när dom slutat springa.. så det är för en god sak :)

nuuu får jag gå

Over and Out.

jobbigt värräää

hm.
vad är man när man inte är kär men man liksom  känner för en person? som man trivs jättebra med osv osv.
MEN . det finns många men med i meningen....
:(
nej, jag är inte kär, eller deprimerad eller något sånt. Det bara känns..

godnatt ppl

Over and Out.



åhh, jag blir så trött!

gaah.
kan inte fatta hur folk kan vara så oseriösa!
trodde JAG var det...
en kompis till mig ville att jag kom dit ikväll och kollade på film, men jag sa att jag måste sitta med skolarbeten hela kvällen. & då sa denne att jag skulle strunta i det . och då berättade jag att jag vill ha ett jobb efter skolan osv, och denna sa att jag kunde gå på soc.. huh??! va fan är det för liv då? leva på existensminimum typ. hur fan ska ja kunna ha kvar figge osv isåfall? det är fan så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
folk verkar ta soc alldeles för lätt på . som om soc slänger ut pengar till varenda en som vill ha typ.. det är ju sjukt..
nog för att jag inte är världens seriösaste när det gäller skolan. men jag har betyg så jag klarar mig och antagligen kommer få ett jobb som gör att jag klarar mig SJÄLV. är det inte det alla vill? kunna klara sig själva?

nej. nu får jag gå ner och duscha & göra mig iordning..


Over and Out.


phu.

nu är jag mättelimättmätt :)
igår kan jag ju tala om för mitt herrskap att det inte blev någon långpromenad. för Lindi ringde när hon slutat och vi kom fram till att vi skulle ta några öl :) men cyklade hem till Lindi iaf på drottning (:
vi gick först till mayrun, men va inget drag där och igår var det min tur att välja vart vi skulle vara :) jag ville förstås till mitt kontoret :P vet inte varför men tycker det har blivit bra mkt trevligare där inne än det va förut :) och Jonas &Linda hade allt trevligt dom med ;D

sen försvann dom i vanlig ordning, men jag satt och tjöta med Mice och ngn kompis=) väldans trevligt!
sen va det myys. nästan iaf :P haha.
?

nyss varit inne på finserud också med Emma,rebecca & Lisbeth (:

nej nufår jag dra mig ska till Andeareas & Sofia oskå =)

Over and out.



fredag kväll

nu ska jag snart ut och gå. blir nog med Zaga idag. har nyss käkat pizza så ska bara låta maten smälta först :) också ska ja försöka fixa lite nya låtar till mobilen. även om man har typ 150 låtar så är dom OTROLIGT tröttsamma efter ett tag :P är sugen på utgång ikväll också. MEN Lindi jobbar hela helgen ju.. men kanske imon jag kan få med henne ut en sväng iaf : )

Blir en lååångpromenad idag med Zaga :) myspys. men som sagt. Maten måste få smälta först:P

Igår var jag med Christine till säffle. och då åkte vi till bylunda blandannat. tänkt vilket ställe. där har jag många fina minnen ifrån. har aldrig varit på huset i åmål har inte tyckt att det varit så roligt, är (va iaf) typ samma sorts folk där hela tiden.. på bylunda är det massa olika människor och jag lärde känna många människor där :)


Idag hade jag med mig jessica ut till stallet och palomo fick också vara med :) Jessica va nog inte så sugen på att rida så jag började med att sadla magge och sen gick vi ut och red ungefär 20-30 minuter på gärdet. han var KANONDUKTIG! men som sagt han måste få komma igång och blir varm och nästan lite trött innan han kan slappna av riktigt. men det kommer :) med tanke på att han inte kunde nånting förra året när jag hämtade honom och att han nu kan massor är ju ett tecken på att det blir bättre med tiden. GUD va bra den hästen har fått det. jag ångrar inte en sekund att jag tog honom ifrån den där hemska människan, hon tog lång tid på sig innan hon gav med sig och sålde honom. & sen att hon krävde överpris på honom ska vi inte prata på! men som sagt. Den hästen har fått det hur bra som helst :)

som sagt han gick jättebra idag när han va uppvärmd och så. gallopperade massa så han fick ur sig lite energi. den pojken har börjat småbusa lite ;) det är med all sannolikhet havren som gör det. men vad gör det när det är kontrolerbart? hästen måste ju visa att han lever :) nån gång ibland iaf:P

Sen när han var klar gick vi in i stallet och gjorde iordning honom och satte på honom ett täcke, sen va det Figges tur :)

han gick också jättebra! men skillnad på hästar hörrni ;) Magge som är lite stelare osv men å andra sidan har en bättre gallopp so far är ju himlans trevlig att rida, men går inte upp mot min stjärna! ojojoj. mjuk som en gummisnodd och gör allt man ber honom, mer eller mindre perfekt ;) men so what, han är också under inlärning och blir också bättre och bättre! vänster galloppen börjar funka skitbra nu! är så nööööjd! gallopperade även mkt med denna herre! dock mest i höger, men gallopperar ju och tränar ju faktiskt lite vänsterfattningar NÄSTAN varje gång. beror på underlag osv :) men då i slutet fick även Palomo springa lite :) Jessica släppte lös honom så sprang han runt på gärdet ett par varv med mig och Figge , så då fick han sin motion!! och gosh va roligt det va hörrni ;)

Jessica tog lite bilder , men det får bli senare. Hon tog nämligen med sin kamera :)


oj vad jag skriver :P


men nu ska ja starta upp Stefans dator så jag kan ladda ner lite sköööneliskön music:D

over and out.


dalslands kanal, tema dag vatten

hmm. sitter och ska skriva om dalslands kanal. är såådär kul.. usch. sitter hemma iaf. vad ska ja sitta i skolan och göra det för när man har en väl fungerande dator hemma? mkt bättre. då kan man sova en stund också :P hahahah.. sen blir det ut till figge , ska ut och rida idag:) måste jag verkligen, för han har stått nu i 2 dagar :P undrar om min sadel kommer nu någon dag också.. vore himlans trevligt.. :D
min katt gösta ligger  i mitt knä övermin arm så blir krångligt sen när jag skrivit klart... heh
hmm. vad finns mer att berätta ? va i säffle igår till idag hos min käre kusin Christine :) trevligt!
nej nu fårjag dra mig vidare (: skriver senare kanske:)

over and out.

:-*


datasalen

sitter i datasalen med antonia och Sara.
har 2 lektioner kvar av första dagen på min sista termin:P phu* är redan trött. men det är nog mest för att man vänt fel på dygnet, så det blir nog bra.
Ska inte ha massage utbildningen som projektarbete, dels har jag inte pengar som räcker till och sen inte TIDEN. så jag , Christine och Sofia skulle väll göra nått ihop :) men har ju gått steg ett kursen iallafall så har ju 3 år på mig at gå dom andra stegen :) känns gott det iaf.. nej, måste bli klart med naturen och datakunskap b och sen klara allt annat också!

Emma ska få ta Figge 2 ggr i veckan också är det tänkt. blir lite avlastning för mig, också är det bra för figge, annars känns det som om att han skulle få stå mer om jag skulle ha honom helt själv. och det vill jag ju inte, vill ju itne försumma honom.. Men snart ska vi dra igång och träna igen är det tänkt :) en annan sak  jag måste fixa är ju grönt kort, så vi kan ut och tävla lokalt först och främst till våren/sommaren :) kan inte någon ge mig några fler timmar på dygnet ? :D
om ca en och en halv månad är det dags för Göteborg Horse Show med mässan :D underbart!
har fixat en sadel också som ska passa figge :) är en syntetsadel men vet sen när vi va i grums att den ska passa :) för en tusenlapp dessutom, ny!! :) Horse Saver är det. får bli en bättre om jag lyckas få ett jobb till sommarn :)
sen har jag även funderat på det där med att jag kanske skulle köpa mig en unghäst istället? njaa, vill nog ha en från början men som sagt det är långt kvar. men det finns väll alltid någon som vill ha hjälp med sina hästar sen om Figge får pensioneras tidigare än beräknat och den lille inte är färdig än :) nej, det blir nog med all sannolikhet en liiten skrutt :) jag önskar mig en fux med fyra vita strumpor och en ganska bred bläs :) en brun häst med dom tecknen går bra också :D (A)

hah, oj . nu får jag nog börja med APU rapporten jag skulle börja med, börjar dock inte förrns om 50minuter ändå :P

Over and Out.


skolllaaa.

mm.  nu äre skola igen.. :(
nytt år , nya tag :)



idag blir det Figge och mys med honom. sen lägga mig tiiiidigt :)
har kommit liite snö,men vill ha mer, mkt mer!! :)
vart ute och gick igår i en timme nästan, va ruggigt gotti, jag och min lille Leila :)

nu får jag återgå till mitt (:

Over and out.

mys :)

vart ute och red med lilöasyster förut. magge va för ovanlighetens skull pigg och när emma skulle fatta gallopp fick han för sig att han skulle lyfta bakänden lite och sträcka lite på benen ;) dom 2 första gångerna gick det bra, men sen tappade hon balansen och det va bara att gå hem efter en häst :P men han och emma klarade sig oskadda. :)
2 bilder lägger jag in iaf :P


heh

är inte han för härlig så säg? :)

http://www.youtube.com/watch?v=BfkgQg5TBH4&NR=1

Nu ska ja sova, in och träna med Figge imon :) emma ska va fotograf, så blir nog några kort :)

Over and out.

GOTT NYTT 2oo9 ! :D






Hade världens bästa nyår verkligen:)
först hemma med mor&far & småbröderna åt kycklinggryta och ris :) mm.
Sen drog jag på lindas begäran till Emma . Fick säga gott nytt år till mina vänner. men sen blev jag med mina ABSOLUTA favoriter Linda & Jonas till Sara där Johan och hans son även var. fast den lille sov:) där firade vi tolvslaget och det nya året, sen gick vi hem skulle eventuellt drogit oss till emil torger en sväng också, men vi orkade inte :P men så jag gick hem och sen gick jag vidare till hemlis :D :P det va mys

hur har eran nyår varit ?


RSS 2.0