Stallet, sova , ny bok mm

skulle ju som sagt åkt till värnamo idag, men pappa hade mkt mkt att göra på verkstaden så vi åker ner på onsdag istället. så jag slipper åka med skolan till karlstad. kanske är lika bra? dom ska ju åka med våran käre studievägledare. och det gick ju inte såå bra förra gången vi va i karlstad, och lämnade 40 elever i en buss och åkte hem utan redovisning... ^^ haha..

Så idag va jag till profab, köpte mig ett par skor. men ska byta dom. dom va alldeles för stora :( får göra det imon.. hoppas dom inte ser "använda" ut denna gången bara då.. gjorde ju det med mina som jag fick i julklapp. men hallå? man måste väll få pröva skorna ?? men nej, dom fick vi inte byta. då va dom försmå som tur är, så dom är uttöjda så jag kan ha dom åtminstone :) yepp...

Och imon är det ingen vanlig dag , för imorgon är det sandras födelsedag :D
ett helt år äldre :P
så imon kommer mina favoriter! Linda, och förhoppningsvis Jonas, Emma, Sofia, Ida, Jessica :D


vart i stallet idag också (: longerade solly, lisbeth satt upp på henne några minuter och sen gick jag ut med henne, gjorde iordning lite bommar och så red lisbeth och emma för mig, gick bra!


nej, nu får det räcka för idag :)

sitter vid fel dator så laddar upp bilder imon (:

Köpte en bok idag också, kors i taket! kommer inte ihåg vad den heter. men en linda skugge bok. tänkte jag skulel skriva en bokredovisning till svenskan som jag skulle gjort i höstas ;)

Over and Out.


gööötelabörg

var jag i i förrgår :) det va som vanligt, alldeles alldeles underbart! såg som sagt förmiddags showen och sen va det mässan i omgågar :) Det första jag gjorde när vi kom ner runt 10 över 9 ¨på morronen va att leta upp ett gravyrställe :) skulle ju ha en boxskylt till Figge  :) gött nice blev den :)
sen köpte jag stallboken, strumpor, ett träns och sen en tömkörningsgjord ihop med lisbeth :) och INGENTING mer... (?) fattade ingenting när vi var på väg hem. men jag va duktig i år serrni =) och när vi satt på donken på vägen hem så ringde pappa och undrade om jag skulle förlja med till värnamo på torsdag och då sa jag ja så klart. älskar att åka bil. :P haha. och medans han sitter på möte i 4 timmar cirkus ska ja tralalalalalaaaa åka till börjes ;) är cirka 8 mil från värnamo =)
huuur bra som helst. har ju lite pengar kvar :) ska köpa mig ett par skor också ju..:( så det blir mindre pengar till börjes. men skitsam. det är kul att bara gå runt i butiken! =) kanske kan snika till mig liiite pengar till ;) 

yepp. och nu ska ja skicka iväg mina småbröder till fritids :)

 

Over and Out.

Skooola och trött

Nu sitter jag i skolan.
Igår va jag hemma heeela dagen, skulle ha pluggat , men satt vid datorn på odengatan. Satte mig med Naturen ungefär vid 21.00-21.30 och satt till ungefär 23.30. and guess what?!
Jag fixade provet! med 9½p över G!! haha. fattade absolut ingenting när han rättade provet .. höh
Så nu är naturen klirrat och klart, inget mer IG där inte ;)
Nu är det bara Näthandel B kvar så är jag klar med 2an =)Redovisning och beskattning får jag ju IG i . men det har jag inte förväntat mig något annat pga som jag nämnt förut, en lärare som är heeelt omöjlig att förstå.... >.< men ett IG är väll inte hela världen. Om inte Camilla kan hjälpa mig med det det är ju sista räddningen typ.. hade ju förstås varit VÄLDIGT  kul med ett G :) men gråter inte floder om jag inte får det!
Sandra är på G. har bara lite inlämningssaker att göra klart :P men det känns som om jag kan fixa detta =)

Ska ner till VGT sen  tänkte jag, måste fråga ut Birgitta om företaget. Ska redovisa det imon. skräll sandra att inte göra sakerna förrns dagen innan :P

nu är det inte många dagarna kvar till gbg ;) mjau.

ikväll blire min figgeflugg. me loves <3 :-*

Over and Out.


herregud

jag fattar inte att folk kan ta lite kritik. ? eller tips , att det alltid måste vara så negativt ?

igår red rebecca Solly, gick huur bra som helst. så det blir nog fler ggr :) tänkte jag skulle longera henne liite idag också :) så får hon vila imon. hoppas hon inte blev överansträngd igår bara.. lite träningsvärk har hon säkert men som sagt vill ju inte att hon ska ha gått för hårt. longerade henne ju en stund innan , så hon skulle få rasa av sig :) hon va super duktig solly :) och Rebecca va också jäääätteduktig! :D
skulle kunna bli en riktigt trevligt häst det där :)

skulle varit på Wermland Western Riders (WWR´s) årsmöte här i lördags. men under fredag till lördag natt så blev jag sjuk igen :( fy fan. trodde jag skulle dö där ett par ggr ... ^^ men iaf, va ner till birgitta och skulle lämna sadeln, så då fick jag reda på att jag fick bli ungdomsansvarig för klubben , HÄRLIGT! och jag som inte ens har betalat in medlemsavgiften än, skäms !  men men , det ska ja ju :)


och förhoppningsvis så passar annamarias sadel figge så jag kan köpa den ;D haha. skulle inte tro det med figges höga smala manke, välutveckalde raka rygg  :P men hoppas går ju :)0


Nu ska ja ta och dra mig hemåt hundarna igen ithink. ska först ringa mamma. behöver tankelitanka biilen. :(

Oover and Out.


ny dag, nya tag

Sitter på första lektionen av två nu. måste arbeta. jag är så trött så jag vill bara hem och lägga mig och sooovelisova :D
Ronja va med mig igår till stallet efter kalaset för Tilda. Det va trevligt =) hon fick rida Magge. han är ju liite "enklare" att rida. men dock stönigare och har lite egna ideér för sig =) Men det brukar alltid lösa sig. Vi hoppa lite över några små kryss. Figge tyckte det va jätteskojsigt :) Magge md , bara han fick veta att det va ronja som bestämde om dom skulle över eller inte.

Ska skriva om VGT & DHL nu...
CIAO!

nästa lördag är det dax för årets GBG horse show också ;D



Zaga fick även valpar i måndags :) 3 st. 2 Killar och 1 tjej =)

Over and Out.

hästarna <3


idag löshoppade vi hästarna :)
Figge hoppade 1,35 m
och magge ptja, han hoppade av sig själv runt runt mer eller mindre. men sen undrade han allt hur figge gjorde när han hoppade över dom högre hindrena, den fegisen :) men huvudsaken va ju att han tyckte det va kul, det va ju det som va meningen. dom är bäst :)



lördag..

nu är sandra frisk, nåja . någorlunda iallafall :-) har väll varit någorlunga frisk sen i torsdags ivartfall. då har jag orkat varit hos figge :) va trevligt att sitta i sadeln igen. körde western stilen och körde lite grejer och han va helt med på detta! han
r underbar min figge :-) ska snart ut nu med lisbeth . runt 1 ngn gång göörbra.

nu äre inte lngt kvar till göteborg horse show. kan inte bättre bli ^

nu orkar jag inte med er mer ;-D


Over an Out.

rastlös och sjuk

fortfarande sjuk. dock är jag bättre idag än igår. är väldigt rastlös och vill ut till min häst. vqr ute till stallet förut och gjorde mig ett tappert försök. men det räckte att jagkom utanför bildrren så höll jag på att inet kunna andasoch hostade för kung och fosterland :P men fick se figge och klappa honom lite iaf. tur att jag har emma,lisbeth och rebecca som hjälper mig med honom. ni är guld värda!<3

just nu väntar jag på att min mamma ska komma hem.

måste snart bli frisk. jag giller VERKLIGEN  inte detta alltså..... :(

ska åka och lämna pengar till linda också på kålsäter. men jag riskerar inte att bli sänliggande en gång till. så det är inteprio 1..

nu ska ja lägga mig och grina lite tror ja :-P

over and out.

RSS 2.0