hur faan

hur fan gör man med julklappar!!!?
Jag har mina småbröder kvar o ja vet va dom kommer få av mig, samma som alltid.. bläh. nästa år ska dom få roligare saker  ;)
dock är de väldigt jobbig o va så fattig som ja är denna månaden. kommer inte ha råd me hälften av alla mina fasta kostnader i månaden.... de ger en ångest.. o samtidigt ska man ge o ge o ge.. usch, klarar ja av den här månaden så är ja fan inte dålig!
:(
hmm..
Over and Out.


1:a December

och fick precis nu lite julkänslor, men annars har dom varit borta. mkt pga vädret.
inte en snöflinga. bläh. o ja som vill ha snööö!
snö o -10 typ de vore kanon!

Nu ska ja o Fia hem o ta ut hundarna ! (ska försöka få me henne till skogen o fota! ;)
höh. Annars ska ja ta och rida falcon, vet inte om de blir uteritt, paddock eller både och?
häromdagen när ja red honom i paddocken så sänkte han sig jättefin när vi gjort några galloppfattningar (handlar mycket om att ja ska släppa efter mer, för egentligen går de inte mkt fortare, men känner väll att ja vill vara där som stöd också, vi har gått ner på knä 2 ggr pga att han blir lite väl framtung;)) men släpper ja efter så ger han faktiskt efter! men de kommer ju starkare han blir i galloppen också, de vet jag ju! just nu försöker ja dock fokusera på galloppfattningarna för de är ju dom som bygger orken o balansen : ) Jag har inte gett upp hoppet om att vi ska ut o tävla så småningom ;-)

Ne, nu får ja nog flytta mig för nu kommer andreas ;)


Jag o figge på våran första klubbdressyr :) De går om man vill! sen har ju inte jag och figge tävlat mer än 2 lokala , men vem vet? de kanske blir någon mer. Figge har ju verkligen inte pensionerat sig själv än iallafall :)

Over and Out.

på läroverksgatan

sitter hemma hos sofia o borde väll söva men va tvungen o skicka in ett inlägg om att jag lever ;)
o de gör jag! har fått lite ordning på korten, meen. måste få ordning på datorn ordentligt, för så seg som min dator är nu,.. de är inte kul o greja med bilderna ;) (Har ju som sagt köpt mig en nikon D90 som ja försöker få ordning på ;))
gjort en preliminär header,  haha. är det någon som känner sig lockad till att hjälpa mig med designen innan ja fått ordning på dator o photoshop (vilket antagligen kommer dröjar) så är ni välkomna!

men tyckte de lät bra
- En travare, nordsvensk , dogue de bordeaux o mig . haha. ja gillar o ha folks fördomar mot mig , eller vad?
Jag gillar att bevisa motsatsen;) Vem säger att inte en travare kan galloppera, en nordsvensk inte kan gå dressyr eller att en "mördarhund" egentligen inte kan vara världens mes o goaste? den har fel fel fel, o i vilket fall som helst, är det era djur ? ne, men de roliga är att dom som har fördomar och dömer en annan, är dom som har flest brister själva. få ordning på era små golvmoppar som gör utfall mot min ddb hanne som inte ens kollar på dina fula hundar eller få din fina "riktiga ridhäst" dvs halvblod att jobba utan alla hjälptyglar o att inte vara världens sprätt råtta. hmpf, -"jag är inte bitter"

nope , slänger in tre bild på världens bästa killar







all kärlek till er grabbar.

Over and Out.

RSS 2.0