sorgligt

japp. Ja känner mig ungefär som regnet. grått och dystert. uppriktigt lurad. EN gång till. det är tamig fan inte sant. lurad av mig själv när ja fått varningar. hur kul är det. inget alls faktiskt. ja är så jävla trött. trött på mig själv, trött ¨på dig, trött på alla. uuuff. Skulle det inte vara för Figge hade ja antagligen flyttat från åmål. bara dratt. börja om. men nu är det inte så. känns konstigt. konstigt är ordet och jag vet inte varför. för det borde inte kännas så. ja blir fan inte klok på mig själv..

 

Over and Out.


värdelöst

gårdagen va sådär skoj.
Elisabeth kom vid 12 så då red jag och Linnea först med Figge och Myra. Gick jättebra! Fick lite och tänka på inför tävlingen. men han kändes fin. och Myra såg fin ut hon med ! fast hon har ju lite humör den damen, men Linnea satt kvar ; ) Sen red Emma på Falcon och Rebecca på Magge. R hoppade och E red över bommar. Gick hur bra som helst för bägge! mkt glad för det : )
bakis va ja också som en annan idiot fast ja knappt drack något på fredag, det va dom 2 groggarna som gjorde det..
Sen åkte vi hem nöjda och glada och ja gick och la mig en stund, sen fick ja gå ner och duscha för jäävlar va ja frös. efter det åkte ja hem till mig och började städa. Damsög över hela huset iaf och fick lite plockat. ! Emma kom med mat till mig också, jäävlar va hungrig ha va. haha. gött me mat.
efter det åkte hon och ja gick bort till Emma, men gick snart vidare till Linda. satt  där en timme eller så, sen traskade ja ner och mötte upp Emma och Sara. vi gicktill Xo träffade lite folk där, tog en öl. och sen gick ja hem..
va det fanns för mening att gå ut igår överhuvudtaget vet ja inte, men fick i mig 3 öl, så därför mår ja väldigt bra idag.

Ska åka iväg och handla mat nu tänkte jag. blir nog tacos idag. sugen på det. Pappa och c/o kommer hit också och han är ju inte så förtjust idet. men isf får han väll laga sig sin egen mat, och det tror ja iinte han gör:P

och senare blir det väll stallet skulle ja tro : ) funderar på att åka in till ridskolan, men vi får se vad klockan blir. tränade ju igår. men hinner nog inte åka iväg innan tävlingen annars. nåja. vi får se.

Nu fick ni ett uppdatering iaf alla ni tusentals läsare som följer mig frenetiskt. hahaa...

 Over and Out.



Älskade Figge, förra söndagen var det 5 årsen ja hämtade honom. kaerlek.


morrn morrn!

hmm. pappa kom nyss in och väckte mig och sa att det låtit imin jobb mob. men grejen är att ja vet att den har varit avstängd pga inget batteri. men men. kollade på klockan och såg på min mob att den inte va mer än 6. dags att somna om, men sen gick ja på toa och råkade snegla på den vanliga klockan, som sa att den va 7 ? sen kom ja på att ja hade min i datorn för att den skulle laddas, därav att den kopplats in vid 6 snåret av misstag. bla bla bla. fy fan va ja tjatar.

gårdagen gick hyffsat bra, va hemma redan halv 2. Pappa ringde och började tjata i frändefors att ja skulle ner till verkstaden för han skulle visa en grej. sen ringde han ett par ggr till innan ja va hemma. han ville nog hem och söve. hoho. kom ner och såg att han polerat min "nya" bil. min KOMBI. yey, ja är glad att ja äntligen hittat mig en kombi. visserligen är det nästan lika svårt att ja ska sälja min "gamla" som det var med min "gamlaste" (hihi) första bil, Mercedes 190e -89, den ja hade nyss va en mercedes 300e -96 och den ja och pappa va och hämtade i söndags va en tadadadaaaaaa, Mercedes (! Nähäh?!) 230 e 1997! En silvrig dessutom som matchar min nya hästtransport. iallafall så blev den bra mkt finare när han polerat den! Det är lite och greja med, får antagligen byta växellåda för 5:ans hoppar ur , men pappa tror det kommer bli en fin bil. en ny ruta har han beställt också : )
och nu på morronen skulle han (förhoppningsvis!) byta däck!

nää, nu ska ja ta och slänga i mig lite frukost tror ja, inget sugen men hungrig..

Over and Out.


ursäkta

ni får ursäkta min fruktansvärt fula blogg. måste ha hjäälp. har varken ork eller lust att få till en snygg. någon som känner sig manad ?

Over And Out.

RSS 2.0