tröttelitrött..

åååh va trött jag är ! glömde ställa tillbaka klockan också, så kunde ju ha sovit en timme till. ska nämligen ut till stallet och släppa ut hästar. Vår stallägare Pärka (Per) och hans fruga Eva är nämligen i tunisien i en vecka, så då får vi hästägare sköta stallet under tiden :) helt ok tycker jag , med tanke på att han sköter utsläpp osv dom andra dagarna på året! :)

Var på Åmåls Ridklubbs 40års jubileum igår, var mycket trevligt! men det går verkligen upp ett ljus va lite hästfolk man umgås med och pratar med, var där med Malin Karlsson och hennes mamma och dom umgås jag ju med och känner väldigt väl, men för övrigt :) det är väll blandannat för att jag dels inte har hängt på ridskolan så mkt dom 7 senaste åren och att jag har "fel" hästar ;) men så är det!

annars fick jag pappa att komma ut till stallet igår och hjälpa mig med lastträning av falcon! som om han hade behövt vara med känns det nästan. Det var INGA missförstånd eller nått, utan han gjorde precis som jag ville! pappa behövde inte ens ha lina på honom! gotteligott! och innan pappa kom ut så tömkörde jag Figge en stund så han fick röra sig, Falcon fick vila förutom lastträningen, grejade ju förstås med honom från backen en stund innan vi lastade men annars stod han!

Kanske kommer en uppdatering sen :) lovar iiiiingenting så har ja ingenting lovat :P

Over and Out.



godermorgon

vaknade för en stund sen, sofia såg till att ja kom på fötter. så sitter o kikar på sjunde himlen, bra skit!
reklam just nu dock.. :P

blir nog lite lastträning idag också! irmeli tyckte ja kunde köra mer eller mindre varje dag en liten stund varje gång, än längre pass och mer sällan. men imon ska ja antagligen hjälpa fia också ska ja till badhuset, så imon blire inget i vart fall! så tänkte vi kör idag och eventuellt torsdag.

ska åka och handla efter programmet, men nu har ja i vart fall inte tid o sitta här mer.

Over and Out.

ojdå

mitt internet har inte funkerat men nu så..
och mitt humör har inte varit på topp heller. men det finns några grejer som ligger och gnager. men jag har fina vänner och underbar familj och djur. så det känns helt klart som att jag fixar det mesta.

har skrivit det överallt och berättat det redan för alla typ. men måste skriva det här med!

Jag ÄLSKAR min underbara nordsvensk!
vi skulle lastträna idag jag och Malin tänkte vi, bestämt mig för att jag måste ta tag i det (med Falcon alltså). och efter max 10 min stod han lugn som en filbunke inne i transporten! och jag som hade varit nöjd bara han stod med ett eller två ben på rampen. han är UNDERBAR!

Och världens bästa häst Figge börjar bli bra igen! efter att han vart halt efter skoningen förra tisdagen. Saker och ting börjar verkligen reda upp sig!

Jag älskar mina pojkar mest av allt i HELA världen!

så just nu har jag inget mer att tillägga :) återkommer säkerligen!!!!!!!

over and out.


RSS 2.0