- Väntar,

iiiih, om några timmar kommer Lisbeth, Malin och Rebecca ner till mig för att hälsa på i min fina lya . haha. som ni kanske inte vet så bor jag i en husvagn för tillfället när jag studerar nere i göteborg :)
iallafall så kom jag på idén att dom faktiskt ju kunde komma ner till mig och sova över på onsdagen så slipper dom åka så himla tidigt imon! vi ska ju nämligen till Göteborg Horse Show imon! ajjemen!  :)
då ska det handlas! jag är ju en fattig student som sagt, men har fått pengar i födelsedagspresent av mamma och pappa. också har inte Lisbeth eller Pernilla betalat biljetterna än, jag sa nämligen till dom att jag hellre får dom där ;) Ska köpa en boxskylt, träns och schabrak till falcon (Glömde GRIMMOR, ett 10 pack skulle va bra:P) ! Figge ska ja se om jag hittar något fleecetäcke, och ptjaa. skulle jag hitta ett SUPER billigt fleece regn täcke med hals så skulle ja ju naturligtvis satsa på det ;) men han har ju allt . haha :) godis ska ja ju köpa till dom naturligtvis också :  )  

Har nyss röjt undan här lite, men tänkte även ut till bilen och dra ur den. men så jäkla mörkt så hoppar helst över det :P räcker att jag ska ut sen när jag åker och möter upp mina åmålsvänner! Så får väll packa allt jag ska ha med mig hem helt enkelt. för åker nog inte tillbaka efter horseshowen : ) då vill jag hem! Så blir jag och Malin som åker i gemensam bil hem, för Lisbeth och Rebecca ska till uddevalla till Cicci! :)

Saknar mina pojkar. hjärta.

Over and Out.

ingen ork

mycket nu. orkar inte.

Saknar mina djur alldeles för mkt . idag är ingen bra dag.

jag tycker hon är äcklig. hon borde ha mer innanför pannbenet än så . Fattar hon inte att hon har förstört våran familj? jag har aldrig hatat någon som jag gör med henne.

Det gör så jävla ont. jag ligger och krälar på backen. illamående. . det tar knäcken på mig.
och jag är så jävla långt hemifrån. Jag vill vara hemma hos mina mamma och mina djur. Jag älskar er, och saknar er varje minut .

Förlåt H för i lördags. det kan inte vara lätt.

allt gör ont.

Jag vill att vi alla är lika lyckliga som vi förtjänar.

Over and Out.

Stalldag!

Som varje dag, hela helgen så är det stalldagar för mig. försöker ju arbeta ikapp mina vardagar. ååh. vad jag saknar att vara hemma hela tiden .. ska bli så jävla gott med sommar. förra sommaren jobbade jag 24/7 så jag längtar verkligen!! hoppas ju att få jobba, men normalt. eller så normalt det går!

nu sitter jag iallafall och väntar på att Palomo ska äta upp, sen ska vi gå till stefan och maria för att hämta bilen. Ska ut till stallet igen och ta in hästarna, och kvällsfodra! då är det gott att få ha med sig Palomo när man är lite mörkrädd ;)

Idag var jag och Pernilla ut med Magge och Figge. gick jättebra, red runt östby! sen när vi skulle galloppera. jäklar i havet. det var som att sätta igång jetmotorn på magge. hahah. kul att han är full i liv :) roligt att rida honom någon gång ibland också! Sen gjorde vi iordning dom och gick ut för att byta hästar. Jag tog Falcon och Pernilla gick och hämtade Roze. Vi gjorde iordning dom och begav oss. Jag red barbacka på Falcon med hackamoret givetvis! Det var mycket roligare att rida idag!
Igår var verkligen ingen rolig dag att rida. hade med mig Figge på släp när jag red Falcon. skulle bara skritta "lugnt" men han var uppe i det blå Falcon och totalt blockad. (han gjorde inget men han lyssnade inte på mig osv). Men sånna dagar kommer ibland också..

Nej, nu har jag inte tid att sitta här :)

Over and Out.

nu har jag suttit och retat upp mig igen!

åh jag blir så trött!

vänner.. Jaa. Tänk så mycket jag ställt upp på henne. Kört henne, köpt mat, hjälpt och flyttat en hel jävla dag, funnits där och berättat att jag ställer upp med allt. jag har ringt henne och frågat om hon vill hitta på något, JAG. aldrig hon. och det är så jävla enerverande. satt och kom på detta nu. och det är fånigt jag vet. men hon nämner aldrig mig i några av sina blogginlägg där hon hyllar sina vänner . ha ha. falsk, jatack.
blir fan illamående.

hör aldrig av dig igen.

Over and Out.

God morgon :)

här sitter jag 08:34 och  är klarvaken! eller nja, klarvaken är väll fel ord förstås :P Men vaken gott och väl.
Åkte hem igår istället för min körlärare sa att jag gott kunde vara ledig idag för att jag kör så bra så kunde min åkkamrat D få åka en gång extra istället :) Så efter att jag jobbat igår åkte jag med pendeln hem. haha. Det var en minst sagt givande resa. Först åkte jag med en 28årig pollack som bara kunde engelska (nåja, till och med jag gjorde mig förståd) som pratade massa och jävligt fort. haha. störtskön kille. Sen vid bytet i brålanda så åkte jag med en 19 (snart 20 årig) jävligt pratglad pojkspoling. truten den gick i ett! hahah. och rolig va han! så ja, det va inga problem att åka hem igår inte!
Så min tågbiljett idag är ju till ingen nytta, varsågod SJ för mina 84 :- : ) Åkte ju gratis igår, så det kvittar ju :P
Men åker ner med tåget på måndag morgon kl 7 !

IDag blir det till att ut och skritta med min nordsvensk mr. Rymling. . igår hade han smitit igen . och jag är ganska 100 på att han är understimulerad, men ingen som vill rida nu på vintern också har han ju sår i munnen så vill inte att vem som helst rider honom. Jag får ju rida med hackamore nu och sätta det lite längre ner än det ska. men ska ju bara ut och skritta så behöver (förhoppningsvis) inte ta i honom : )
Också blir det Figge mys också förstås :) <3

Palomo har jag myst med heela natten. har legat vid min sida iprincip hela tiden :) min pojk det!

tänk, det är inte ens en vecka kvar till GHS ! någon mer som ska dit ? vi ska dit på torsdag f.m som sagt. brukar vilja åka lördag fm. men vi va som alltid sent ute ;) men fick bra platser på torsdag iallafall! rad 15 så det är ju inte illa pinkat :) Sitter ju bättre än va vi gjort förut :) Får vi se hur det går med våran "handikappade" Malin som hoppar på kryckor.  Jag får väll slänge upp na på ryggen! :P eller inte.


Kommer förhoppningsvis ett lite längre inlägg senare :)

Over and Out.


- Torsdag!

Idag är det torsdag, och det är min näst bästa dag. för idag får jag packa iordning allt som ska med hem imon! lycka! haha. Ska åka tåg hem imon, runt 17 tiden är inte riktigt säker på exakt tid, men har tiderna på mailen. har beställt sms biljett även denna gång. och ÄN har den inte kommit. kom inte förra gången heller. sj i ett nötskal? JA. men skriver ner bokningskoden denna gång också och tar med leg så hoppas jag på att det funkar denna gång också. men annars så binder jag nog fast mig på tåget. för jag har faktiskt betalat!
Åker även tåg ner då på Mån kl 7 på morgonen, då har jag även sittplats, (vill inte riskera att behöva stå upp på vägen ner på morgonen:P)

Imon ska jag alltså få åka hem! det är grejer det! Är ju för er som inte vet nere i Göteborg må-fre och läser till lastbilschaufför. Så bor i en husvagn här nere på åkeriet där jag både extra jobbat och jobbat (fast från åmål då). Ni kan ju tänka er att behöva vara borta från era djur större delen av veckan. Det är inget skoj vill jag lova. jag lär bli kvar här till maj, och förhoppningsvis på både gott och ont till i sommar. för jag vill ju även ha släp på körkortet naturligtvis. Det är bara att hålla ut .

igår duschade jag på fm när jag vaknade, drack kaffe och sen gick ja till husvagnen och åt frukost, sminkade mig och det vanliga. sen skolan där vi körde, efter det åt jag mat, åkte till IKEA och köpte en burk att ha müslin i, bestick i 16dels set för 29 kr. tyckte jag va billigt så slog till ;), och det ja åkte dit för att köpa IKEA kassar till stallet då givetvis :) köpte 6 stycken så jag kan göra iordning mat till Falcon så han har under veckan jag är borta så spar jag några minuter åt dom som tar hand om honom : ) Sen åkte jag till DHL och jobbade ett par timmar, åkte hem och käka kvällsmat *host* 2 cheeseburgare från donken *host* haha. Satt lite vid datorn ,och sen sov ja.

Nu sitter jag här med världens ryggont,och jag har bara citodon att ta och det tar jag ju inte när jag vet att jag ska ut och köra lastbil om knappt 2 timmar ; )



Falcon hjärtat

Figge <3

Världens bästa Palomo i vårsolen

Matte saknar er, Hela tiden.

Over and Out.


? .. ?

Såg ut som ett frågetecken nyss när jag fick igång datorn, internet.  ja allt. så fort in på fejjan och fråga efter gratis antivirus program, fick nys på nått som hette AVG, avinstallerade norton och fort in med det nya. haha. tänkte att dom trojanska hästarna skulle komma gallopperandes in och förstöra min dator!!!
men nu är det installerat iallafall, så kan väll känna mig lite lugn ?

Sitter i götet nu och har idag; Varit ute på en "morgon" promenad kl 10 på en 50 min typ, sen käkat frukost, sminkat mig och vart inne på kontoret och druckit en kaffe, borsta tänderna innan jag for till skolan, fick köra dubbellektion idag också pga att han som kör ihop med mig inte va här idag heller . Min lärare berättade att jag va väldigt duktig på att backa, och att den övriga körningen inte var några problem heller! "det märks att du kört på sånna här vägar förut" sa han förut när vi körde på små krokiga vägar. Jaaa, jag kör på väldigt smala vägar nästan varje dag till stallet bla ? :P haha, men inte med lastbil iof:P men är han nöjd, är jag nöjd! sen åt jag lite mat, och träffade min kurskamrat Jessica (Är fö jääkligt lik Ellen Degenere!)
så åkte jag med i lastbilen när hon körde, gick bra för henne också : )

Det blev ett förjävla stort kort på´na men orkar inte ändra :P

Efter det drog jag iväg till DHL och lossade lastbilar , lika jobbigt varje gång ,för måste ju vänta på nån lastbil som har handtruck på. iom att inte jag har truckkort än.  men men. fick lossat allt iallafall så efter det åkte jag hem och "städade" i min fina husvagn, haha. sopade golvet alltså och sorterade kläderna typ:P också fick jag alltså "ordning" eller nått på datorn! Nää, Nu Ska ja göra annat än att blogga, vi kanske hörs senare eller imon? har ju en lista att färdigställa, ni förstår alltså att uppföljningarna kommer när dom kommer ;)

Over and Out.


Bra dag!

Idag har jag varit i stallet iprincip heela dagen. Eller iaf 6-7 timmar :) mysigt som BARE den! : )
Började med att jag åkte ut vid 11 med släpet på släp, ( ha ha ) . backade intill där jag skulle. På vägen ut till stallet så mötte jag Pernilla på vägen. snacka om tajming! hon hade egen bil alltså  ( :
Sen började vi mocka och göra mat, Pernilla vart hur gullig som helst och mockade åt alla 3 ! så jag gjorde maten och grejade  :) Sen skulle vi gå iväg och hämta Figge och Roze, men Falcon verkade vara väldigt social och kollade svullnaden på honom och den hade sjunkit rejält. så beslöt mig för att ta honom istället. Så gav vi dom lunch när vi kom in och tog av dom täckena. Medans dom åt så drack vi lite kaffe och tjata .
när dom nästan käkat upp allt gick vi ut och borstade och gjorde iordning dom! Satte på Falcon hackamoret, fick sätta det lite längre ner än det "ska" vara för att det inte skulle ligga an något på svullnaden. sen satt vi upp och skrittade en runda och Falcon va väldigt positiv! Tyckte nog det va skoj att få följa med ut! Sen red vi rund sommarhagen också och tog några travsteg. höll knappt i honom utan han fick trava på i sitt tempo (vilket är ganska snabbt:P) men ville inte riskera att trycka på svullnaden nu heller. Sen gick jag och Falcon in och Pernilla red Figge lite på gärdet. Det gick tydligen bra idag också, hon tycker hon har hittat lite knappar på honom, himla skoj! :)



Falcon kikar efter mig inne i stallet när jag är i sadelkammaren :)

Va så jäkla gött att få komma ut på Falcon. njöt verkligen :) har väll inte ridit honom på 1eller 2 veckor.. 
Imon ska jag ringa vet. också och se om han kan tänka sig att komma ut nån gång här inom en snar framtid och kolla munnen och tänderna på Falcon och även kolla tänderna på några andra också :)

Efter att vi släppt ut dom och Pernilla åkt så tog jag och smörjde 3 träns, 1 sadel och körselen :) och även en lädergjord! fruktansvärt gott att få bara vara  i stallet hela dagen. Saknar det om veckorna fruktansvärt mycket, men kommer ha användning av mitt lastbilskörkort så det är bara att kämpa på ! 


idag har jag inte ridit Roze då, men Lisbeth tog henne en sväng istället :) och Rebecca red Magge då :)

Så fick mig en kopp kaffe med dom också :) gotti!

Nu ska jag ta och packa osv inför morgondagen, åker runt 8 till morgonen och åker förbi edsleskog för att hämta upp Pernilla och Millan : ) gott med sällskap!

Vi får väll se när nästa uppdatering kommer :P

Ha överseende ;)

Over and Out.




K a l l t

Jääävlar va kallt det är !

Igår red jag Roze i paddocken en liten sväng, och sen red vi på gärdet. Pernilla var med och red Figge :)
travade och gallopperade en hel del. Väldigt fin ridkänsla vissa gånger men kändes att hon vilat några dagar, var lite ofokuserad och stel. men blev riktigt djup och fin i formen det sista och då gav jag mig. Skrittade henne en liten stund, sen fick Pernilla prova på att rida henne : ) Gick väldigt bra!
Pernilla trava och gallopperade med Figge en hel del också, och hon sa att det va den bästa ridturen hittills tyckte hon. Såg väldigt harmoniskt och fint ut iallafall! skoj!

Falcon hade svullnaden gått ner på en hel del. kändes gott!

Ska snart åka ut till stallet igen , väntar bara på att Pernilla ska ringa så jag kan åka ut :)

ååh, det är bara 1½ vecka kvar till gbg horse show! någon mer som ska dit och vad ska ni gå på och ev köpa på mässan ?

Over and Out.


- nu ber jag om ursäkt på riktigt!

Min dator har nämligen blivit fullproppad med virus så har inget att skriva från när jag är i gbg!
Tråkigt men sant. Det är nog inte tråkigare för nån annan än mig, för jag har INGET att göra ;)
Solen lyser som den gör bäst ute nu, så ska inom en liten snar framtid bege mig utåt och gå med min hund! får se om jag kan dra med mig Krippe :)
Har så fruktansvärt ont i ryggen, mer än ja haft på länge! (har haft problem med ryggen sen jag va 12 alltså i 9 år i år, ibland går det inte att lindra smärtan på nått sätt. kan varken stå, ligga eller sitta för att det ska bli bättre. kan då heller inte lyfta fötterna för att byta byxor osv) Men nu skaja se till att jag får med mig promenaddojjorna ner på måndag så jag kan gå ut o gå på morronen iallafall lär göra ont men blir lite bättre när jag kommit in i rutinerna. Ska höra nere på vårdcentralen  om jag kan få citodon utskrivet, för det har jag tagit någon gång och det har blivit märkbart bättre! (Fick citodon utskrivet för tandvärken efter operationen i munnen sist, får egentligen inte göra så. Men känner mig väldigt desperat i vissa lägen).

Meeen sluttjatat om det..
falcon har ett sår i munnen så är väldigt svullen pga det, svullnaden hade gått ner en del igår såg jag, ska försöka få ut en vet som är duktig på tänder. Vi har förhoppningsvis en på g. Ska prata med Eb om hon fått något svar från Marcus Hultman ang en vet som han brukar ha :) Men så länge han inte har feber, han ser pigg ut, svullnaden går ner & äter som han ska (okej, det skamycket till innan han slutar äta men ändå;)) Så är det inte akut iallafall. Men han får ju stå då istället. Får försöka mig ut på en promenad med honom också sen!

Figge är pigg och kry, den här veckan har inte gått så mycket, men idagska kanske Rebecca eller Lisbeth rida honom. Annars tar jag och tömkör honom på vägen!

Roze hade jag tänkt att rida idag ( känns som om jag lägger mer tid på henne än på mina egna, men det gör jag faktiskt inte. Bara det att det passar bättre att rida henne just nu. Pysslar alltid om mina hästar åtminstone, Men lite dåligt samvete får jag ju naturligtvis..Men jag hoppas att det snart blir vår så jag kan ut och köra figge och rida Falcon mer + löshoppa dom osv osv osv! )

Annars har jag klarat C-Teorin, fick 50 av 55 denna gången! heelt klart godkänt tycker jag ;) gränsen går på 44. första gången fick jag 43.... gött surt, men det fick jag ju revanch på :))

Nu ska ja dra mig, men hoppas på en uppdatering senare!! :)

Over and Out.

ber om ursäkt..

ber om ursäkt att det inte blev något inlägg igår, men var inte så upplagd för det! Skrev teorin för Ckortet igår och ptjaa. 1 poäng under godkänt. irriterande så det skriker om det! Men det är bara att ta nya tag! har bokat ny tid och har lite tid att träna. Så så får det bli :)

SÅ igår åkte jag direkt till stallet efter att jag varit i säffle och gjort prov.
Mockade och gjorde iordning allt i lilla stallet först, sen gick jag och hämtade Roze och gjorde iordning henne. Hade Kimbelwick bettet på henne idag, behövde knappt ta i henne, red henne på gärdet så hon fick pulsa lite i den djupa snön också, så blev lite jobba för henne idag! Men det blir ju inte mycket till ridning nu när det är sånt där mellan väder.. Men men vi gjorde det bästa av situationen och hon orkade jobba i galloppen lite igår också! Sen skrittade jag av henne i skogen och det va lite läskigt men inga problem! Tycker så synd om Malin bara som bara kan gå hemma och vänta tills hon blir bra innan hon kan börja rida igen (Hon har opererat knäna för att inte bli så lång, kanske jag har skrivit förut ?). Men ska försöka motionera hennes häst så mycket jag kan tills hon kan göra det själv :) men som sagt, hade ju varit roligare om vi kunde ridit ihop!

Sen gjorde jag iordning resten hos Figge (och mockade åt magge) innan jag tog ut Roze igen, så hon fick alltså stå inne och återhämta sig lite till). Sen hämtade jag Falcon och Figge . tänkte prova att ha Falcon som handhäst= big no. haha. han va överallt och ingenstanns! så Malin (Johanna&Josefins mamma) fick ta in honom åt mig. det gick liksom inte :P så gallopperade och travade Figge litegrann innan vi gick in också. Längesen jag red honom.. Blir inte så mycket längre, men Josefin rider honom ju flera dagar i veckan, och blir nog mer sen framåt våren för mig. om inte annat kommer jag köra honom mycket mer nu ! Jag är lite i valet och kvalet men Figge. (Jag har blivit lite väl tung för honom, han orkar mig men med tanke på att han är 19 år så har jag tänkt att börja lägga ner det där med träning och tävling för våran del, jag VET inte alls nått än. men känns så just nu. Vi har så mycket annat vi gör också, såsom mark träningen, körningen osv. Vi får se:) Figge har haft ett innehållsrikt liv om man säger så, han trivs med det också :) meen. ja vet inte ;)) Iallafall, han blir kvar så länge jag ser att han vill och orkar vara ute på körturer, gå som handhäst bli riden osv.

Sen gick jag in och gjorde iordning Figge och grejade lite, sen tog jag ut mina igen och tog med em hö till dom + Roze. jäävlar i havet vad det blåste igår! va långt ifrån trevligt. Tur solen lyste iallafall:P

Nej mina vänner . nu Ska ja ta och städa :) Är hos min kusin i säffle och lovade att göra det om hon satte sig ner och kollade på film med mig :)
och efter det blir det stallet som sagt!

nästa del i listan kommer idag också, ni får ha överseende att det inte blir varje dag. Men gör så gott jag kan! inte lätt med 1 hund, 2 hästar och lastbilsutbildning ;)

Over and Out.



Hehe. jag är så bildskön. gammal bild som gatan . åker atraktor och är alltså 16 eller 17 år :)


eeh,,,

Jag ber om ursäkt, imon kommer det en fin uppdatering!

Idag har det varit en Figge dag iallafall! Ute i solen! (och blåsten ..)

Men här har jag tyvärr inte tid att sitta nu..
Men imon så :)

Over and Out.

<3

RSS 2.0