underbara tokhäst :)

japp, hade med Figge på lektion förut och vi skulle ju som sagt hoppa :)
Figge va taggad ;) hade god fart och allt, sen blev det lite fel med avstånd så han stannade upp lite och tog VÄRLDENS språng från typ stillastående. haha. och det blev typ så varje gång, haha. men det va faktiskt inte figges fel utan helt och hållet mitt! men när han gjorde dom där grodhoppen va ja snabbt fram med händerna för att inte störa honom imunnen, och det fick jag faktiskt beröm för av Eva !! lycka! hahah.
Hon sa det att han hade bra framåtbjudning (och tror tillochmed hon sa att han hoppade bra (!)) men att jag va lite tillbaka och skulle greja för mkt. Men det va ju mest förmin skull ja hade med honom! och jag fick liite blodad tand. vi skulle även hopppa nästa lektion så ska ha med honom då också tänkte jag :) och träna hemma någon dag. fan måste använda hoppsadeln mer alltså, haha. trodde jag skulle hoppa av och ta av sadeln och hoppa barbacka. fyyyfan va mina underskänklar blir rörliga. haha. men ska ha ridstövlarna nästa gång :) viskulle va inne då också.. typiskt. figge går bättre utomhus med lite mer plats. men han behöver träna! vi ska ju va med och hoppa 60cm på tävling också ju ;);) hahah.
aja. det kanske blir hoppryttare av mig med ?
imon ska ja ta med mig palomo och Leila och gå ut och gå lååångt. springa lite kanske också ?
på Pers väg naturligtvis :D

nej nu blev det mkt häst. sorry mina hästälskade läsare :D

(undrar om Pernilla kommer hem nästa helg? då ska hon få vara hästskötare igen . haha. hon är bäst )

tänkte hoppa lite hemma om någon dag också och ta lite kort :) börjar bli dåligt med det!

sooo long :D

Over and Out.


ny vecka :D

orkar inte dra något meegalångt inlägg men helgen var mkt bra och hästen mår prima!
ska åka till jobbet nu och skriva in freetimen så kanske ja kunde få jobba lite :) vore himlans bra!
sen hem till katterna och ge dom mat och efter det blir det väll stallet skulle ja tro. tänkte ta med mig figge in till ridningen idag igen, hörde talas om att det kunde bli hoppning och jag funderade ju att vara med på klubbhoppningen nästa helg, så det vore ju en finfin idé att komma in och hoppa lite. det är det som är så bra med min grupp med barnen att dm hoppar på min nivå ;D haha. fast det är allt max också . :P
ska hinna rida Shibba innan det också, så tänkte maria skulle med och ta kort. om hon inte ligger och sover som vanligt nu på möran..
höh..

Helena; tack för i lördags, du betyder! Finaste Helena <3 önskar dig all lycka i hela världen!!

Over and Out.


s'att

When it was good.

Tack söta Camilla för en alldeles finfin underbar lördags kväll med hc och bira, också tackar vi malin för cidern. haha

nu ska ja ut till figge och ta in honom,

soooo long fuckers

 

Over and Out.


määtt

har nyss ätit med mamma och pappa. jag gjorde potatis och dillsås till fiskburgarna ja köpte igår. blev jättegott ! potatisen va väll sådär. men 21203058ggr bättre än pizza iaf. hah. fy fan va trött man är på den skiten.
men nu är man iaf mätt och glad :)

idag sov jag ut! vaknade klockan 9 och va relativt pigg , men utvilad iallafall!

la i en tvätt i tvättmaskinen och tog upp all torr tvätt som jag inte orkat dra upp:P också hängde jag upp tvätten som va klar i tvättmaskinen på tork. får se till att pappa får ordning på torktummlaren så att man iaf kan få tvätten halvtorr innan man hänger upp den, tar ju typ 1000 år att få tvätten torr nere i källaren.

ska iväg till figge snart tänkte jag så att det blir gjort, efter det ska jag och pappa hem och måla taket, eller ptja det får pappa göra så ska ja ta och städa :) dammsuga och så ! någon timme efter det så att det hinner torka någorlunda så vi kan slipa och spackla väggarna hemma :) så förhoppningsvis kommer jag att måla väggarna imon! (ääääntligen).
och ikväll är det även idååål huuur bra som helst :)
får försöka få hem bredband och tv snart så ja kan kolla på det hemma :P

Ska även ta över Palomo är det bestämt nu, mamma frågade mig igår för att Stefan vill inte ha kvar honom längre. den hunden kräver ju aktivering så att säga så jag säger inget om det, dom ska ju ha unge i slutet av december också så. Men då blir det så att Palomo blir min. älskar ju den hunden och vill inte att han hamnar någon annanstans. Men har sagt det att först och främst ska det bli klart hemma innan jag tar hem honom..

nu får ag ta och sluta :)

Over and Out.



<3


ny dag nya tag:D

ska iväg och tvätta transporten så den har ren och fin tills på lördag :)
men detär inte än förns om en timme eller två : P

Figge gick kanon igår på lektionen, fick beröm av Eva som sa att han såg mycket mjuk och trevligt ut pch att han fixade skänkelviknigar riktigt bra. min pojke :)
men dooock ville hon att han gick framåt lite mer . haha. kändes så typiskt att det va tvunget och vara något . men största delen är för att det blir svårare och sitta ner på honom, såå mitt fel till största del :) men ska se om jag inte kan ha med honom nästa måndag också , eller iallafall varannan måndag :)
blir så trött på ridskole hästarna så jävla stela och starka. man har ju ont iarmarna så det förslår.
men Nyttigt att rida andra hästar ibland också :)

ridit shibba nu också i två dagar. i söndags red vi i paddocken, hade på henne gramanen första. fick bråka lite med henne i början också. men bara man går in med attityden att det är jag som bestämmer och inte ger sig så ger hon sig allt! sökte sig riktigt fint neråt efter ett tag även itraven och jag fick henne att jobba på bra! sen tog vi av gramanen, för hon kan ju inte lära sig att hon bara ska arbeta när den är på, nej då ;) här ska det va ordentligt gjort! så jag fick arbeta med henne en stund till för huvudet åkte allt upp lite, även om hon arbetade något men inte som med. + att tempot blev liiite fortare och mer stressigt. trodde väll att hon skulle få galloppera , men ikke sa nikke. men hon slappnade av riktigt bra vissa stunder och efter ett tag gav jag mig och det fick vara bra så, för hon va riktigt duktig! arbetade på bra även fast magge va med och hoppade och det stog hinderstöd osv lite överallt :) och igår red vi lite på gärdet jag och Rebecca efter lektionen på finserud, jag på shibba och Rebecca på Magge. Gick bra! R red M barbacka och körde mest lite mjukgörande såg det ut som och det såg riktigt bra ut :) Shibba va som hon brukar ute, spänd och framåt. men även igår fick jag henne att slappna av vissa gånger och sänka sig och börja arbeta bakifrån :) så blev inte så länge, men räckte till att honskulle bli lite svett :P utan graman igår alltså !

På lördag bär det iväg alltså! Pernilla har lovat mig att vara hästskötare, kul att få träffa henne igen, saknar henne faktiskt när hon är nere i götet. hade mycket trevligt med henne när hon hade Vanja i stallet innan hon flyttade. Men hon kommer väll tillbaka så småningom ;)

neeej, nu blev det far to much. så nu drar jag
hasta la vista baby ^.^

Over and Out.

Vanja, saknar





Nu tar vi och visar dom på lördag Figge :)



weeeeell papper

japp, tävling blir! eller ptja, träning . iom att jag antagligen inte lägger 250kr i medlems avg när det är 4 månader kvar på året så blir ja utan tävlan. men det är ju mest träning och tävling mot mig själv. får jag godkända procent kan ja köpa en clearround rosett och det får jag väll göra då:) om figge nu håller sig lugn och fin :)
nu har ja städat och tvättat forden så förhoppninhgsvis får ja lite bensin till min bil sen och låna forden på lördag ;)
får ta med mig transporten hem idag också så ja får den tvättad!

ska prata med Eva också om TR och va ja ska läsa på så ja kan fixa grönt kort idag!!

Over and Out.


haha

nåväl, ja får inte allt serverat på silverfat gold-digger :)

städar bilen för närvarande nere på verkstaden, ska även tvätta den idag tror jag. eller ptja som det ser ut nu så hinner jag nog inte det. får ta det imon :)

Varit på ridskolan idag och hjälpt till på reg. ponnydressyren.
sugen man blir, här ska ut och tävlas!
Tanken är faktiskt att jag ska göra detredan till lördag :)
det är bara klubb, men han behöver komma igång och komma ut lite smått iår bara så får vi se om inte herrn föreslår något annat att tävla lokalt/ ev. regionalt nästa år!
och sen får det nog  vara bra för farbrorn, blir nog pension för honom 2011. men vem vet ?

i november börjar jag jobba är tänkt också, nere hos pappa på verkstaden . halvtid till o börja med :) ska hahand om lagret och köra bilar oså. helt ok med mig!
fan det kryper i benen, vet inte va ja ska göra om dagarna...

ska bara måla färdigt taket så kan vi slipa färdigt väggarna och sen måla :) whiee.

nu ska ja bli klar så ja kan åka ut och kolla till Figge flugg :)
<3

So long fuckers

Over and Out.

....

im on my own

lägesändring

så fort en annan öppnar käften och inte tycker att man blivit behandlad ok när man ställt upp, ställt upp, lyssnar, förstår, tar till sig vänners bekymmer och sorger, spenderar pengar som jag inte har egentligen för att visa hur mycket jag älskar en person. ja då. då är jag inte värd en spänn eller tiden längre.

och vet ni vad? Det gör förbannat ont.
och jag tänker inte säga förlåt, för det är inte min sak.
tänker inte va ett jävla objekt längre som folk behandlar hur man vill..

Figge <3

Over and Out.


..........

hmmmm... bakis idag


Over and out.


RSS 2.0