Grums? & Gott Nytt år :)

idag blir det stallet , och sen skulle ja kunna tro att jag ska hämta lillebror som vart hos en kompis & hans pappa i Grums.

ska försöka få tag i emma bara så ja kan hämta min kamera (:

Nu får det räcka

over and out.

nööörge

idag har jag varit i utomlands, så långt som till vårt underkuvade grannland Nörge.
va med Eva-Britt och Honey. hon skulle starta. hon va fin i värmningen och låg bra till större delen av loppet. sen blev det inget mer.
Iaf. blev full i skratt så fort vi kom innanför det bortglömdas land. va fan. skyltarna är ju inte ens likadana! den första skylten jag stötte på va älgskylten, den såg ju inte riktigt klok ut. och bättre blev det då rakt inte när vi va på väg hem och jag orkade lägga märke till att herrgårman skyltarna inte va likadana! wtf liksom!!

då drog jag min slutsats.
Dom är inte riktigt kloka i norge.. tur som fan vi valde bort dom.


imörn äre gött nytt år. hemma med familjen hoppas vi.

och på måndag hoppas jag ska upp i värmeland.

det ni


Over and Out.


åhhh

Jag blir tokig på mig själv.
du..


God Jul

ja här händer det inte mkt. hahaha.
men kanske blir bättre. skulle jag inte tro. så ni får nog nöja er med en vecko blogg eller nått om ni har tur :P
iaf nu har julen gått och så har man varit på mellandagsrea, och det säger jag er att ALDRIG mer. det var det värsta jag varit på. phu, att inte jag begick flertalet mord där inne på torp alltså. Det enda stället jag ville till som man kunde gå i lugn och ro på va HÖÖKS, och det var även där jag köpte typ det enda.. ett kandar träns, übersnyggt och försenat julklappsgodis till Figgson och Magge som dom inte ens tyckte om, tacksamma hästar man har :P
sen blev det donken, överskottsbolaget där det inte fanns ett dyft och sen fick man åka hemåt. syster Emma , bror Bastian och bror Rasmus va med.. spolarvätskan tog ju naturligtvis slut på vägen ner också typiskt, så fick svänge in på mekonomen i uddevalla och köpa, för hela 25 spänn!!!! hahah. det fick jag väll stå för när man fick åka ner billigt :)
han inne på mekonomen frågade jag även direkt om han kunde hjälpa mig, annars hade jag väll stått där i en timme och undrat vart man fyllde på detta. men det glömmer jag nog inte mer :)
jul firades f.ö med familjen + Farmor&Göran.. =) mkt trevligt! men aldelles för lugnt för min smak.

annars är det väll inte såmkt mer att berätta om. Ska hjälpa Linda Alm att rida en av hennes hästar som hon har till försäljning, Kavaljer. lägger in kort här nere. Hoppas det blir trevligt ! kul att rida en annan häst någon gång ibland också :) Får vi väll se va länge han är kvar innan han säljs. men hon kanske får mer hästar hon behöver hjälp med sen kanske =)



Tog en bild från Malin Dahlins blogg, det är hon och kavaljer på bilden. sett en video på honmoockså, ser riktigt trevlig ut :) hade man haft pengar så kanske :P nja, fast jag har ju sagt att det blir fölis förstås :P haahha nu skriver jag med mig själv.. det börjar gå utför ..hahahahahah

nej nu får ni va nöjda för denna gång :)

over and out.

sober

nej. jag har inte lust just nu..
kluven till 3249832


over and out


hääääääällö äväryybödy

trevlig helg
men lite torr. vet inte varför men känns så.. d:
Nu har jag varit ute och gått med Palomo =)
Tänker på er... (F)





det känns lite ensamt, och det är inte helt ok

over and out.

mys osv

jag får väll be om ursäkt för mitt dåliga beteende med att inte blogga .
det har inte hänt så mkt iaf :)
i fredags var jag och Linda , Helena och Therese ute, det va finfint :) Sen på lördagen var det hem till joachim med linda , han och Andreas, sen kom Mice också. men sen gick han igen, och sen gick vi. gick hem till björn, sen och sov.
i söndags vart det julbord och karlstad. Det va trevligt, men samtidigt inte. va lite väl trååk , min största fråga va varför det inte var på en lördag d: men men. sen va jag hem. och sen stack jag iväg och myste, det va meega trevligt.

yepp yepp.
nu ska ja dra mig

over and out.

RSS 2.0