- Det va längesen sen sist

men den som väntar på nått gott... (har nog  skrivits på denna bloggen förr)

Nu har jag köpt mig en liten enkel digitalkamera i hopp om att det ska bli lite roligare o blogga : )
Allting går finfint förtillfället i livet, jag är klar med min lastbilsutbildning o kan härmed stolt säga att jag har BE, CE körkort, o det känns förjävla gött!
Jag har jobbat lite i sommar, dels på ett dagcenter här  i åmål för missbukare o psykiskt sjuka och sen har ja ju även kört lite lastbil och släp, inte stycke körningar då utan bara flyttat på lastbilar o ekipage åt VGT.
Nu är ju sommaren påväg att ta slut , o tycker det har vare en rätt så bra sommar ändå. har ju jobbat mycket, men det är som ja vill ha det!

just för tillfället har ja sökt ett lastbilsjobb här i närheten (säffle), Typiskt att det inte finns några lastbilsjobb här i kringområdet.. men vi får väll se, annars får jag väll inse att det "bara" är te o flytta på mig o hästarna & Palomo ..

Djuren ja.. Har jag dom bästa som finns på denna jord eller?
Figge har bott ute i mo hos min kompis Malin och hennes häst Roze i 2 månader, nu í början av veckan ska han dock få flytta hem igen, det har ju gått men rätt omständigt att ha hästarna på 2 olika ställen. han har haft det förövrigt ganska lugnt här i sommar o mest stått, men nu har ja börjat motionera honom lite mer oså för att få igång honom, ännu en sak som blir lättare nr ja flyttar hem honom, hemma finns det ju både volt o paddock.
Malin ska förövrigt bygga paddock o har nybyggt stall om det är någon som letar stallplats ;)

Falcon har ja ä n t l i g e n hittat en medryttare till, hon heter Maria o är väldigt mjuk och lugn i sin ridning och hästhantering, nånting jag har letat efter ! hon rider honom ca 1-2 ggr i veckan, jättenöjd är jag med henne verkligen : ) annars går det mest framåt med honom nu, mer ridning o rätt ridning har ju lett till att han går helt enkelt bättre :) igår tillexempel va det bästa ridpasset på länge ;)
mitt bustroll <3

Palomo är min palomo, same as always. världens bästa och snällaste hund. älskar honom verkligen av hela mitt hjärta. han har haft vatteneksem nu men det håller på o läker ihop jättefint! då har ja iallafall lärt mig att torka honom extra noga när han badat , så det inte händer igen! Annars blire snart Plate med honom för att få öronen rensade o såna örondroppar han brukar få förhoppningsvis!

Slänger ut lite bilder ja tagit med kameran, inga proffsfoton direkt , dels så är den ingen systemkamera o sen har jamest tagit kort för att det är roligt med ny kamera ;)

Det syns iallafall att det är mina pojkar, dom bästa i hela världen!!












Älskar er!

Over and Out.

RSS 2.0