nu sitter ja här igen..

trååkit. men nu kommer lotta iaf. så får prata lite med henne och hjälpa henne lasta ur :)

Ciao!

Over and Out.


morgonmys

sitter och myser med bästa Neo : )
tyvärr måste ja lämna ifrån mig honom snart för att bege mig ut på vägarna igen!



Over and Out.

hemma och grounded

skulle bara tala om för er att Doris är hemma . hon hade kommit hem när pappa va hem till mig med hundarna igår kväll. så inatt när ja kom hem tog ja mig ett snack med henne och berättade att hon hade utegångsförbud.
men nu kom mitt paket, så nu måste ja sticka!
längre uppdatering kommer nog ikväll i en annan del av Jönköping...

Over and Out.

New Moon i jönköping

haha.. sitter i jönköping nu och väntar på växjö bussen så dom kan sortera det och ja sen då åka härifrån inom en halvtimme! då ska ja nog orka hela vägen hem sen!!
har nyss kollat klart på New Moon som ja började titta på i Uddevalla. bra grejer det där.. blir så jävla påverkad bara, hoppas ja orkar sova nu bara .. (: hahahaaaa.. hur snygga är dom inte då ? piiiiry.
Snart är det dags för 3an också! Eclipse som den heter. new moon va ja med Camilla, Marie (med lilla Mira i magen), Lisbeth, Cecilia, Rebecca och Erica. vi hade nog lite piiry i magen allehopa, kanske dock inte lisbeth då , men vad vet ja ?

I morse gick ja upp ungefär klockan halv 8 efter att ha vaknat x antal gånger. min lelle Doris är borta :( vet inte vart hon har tagit vägen, förhoppningsvis är hon bara ute på ett raggarstråk och letar fästman eller iaf flyttat hemifrån. bara inget har hänt henne så spelar det ingen roll :( hoppas hon kommer hem snart.. hon är ju så liten..
iaf så åkte ja till Figge vid 9 med Leila och Palomo. tog in F och gjorde iordning honom och red ut en liten sväng, dock bara lite fram och tillbaka på vägen. vågar inte rida i snön ifall han skär sig i skaren. va rätt hårt i backen också. men kände att han behövde röra på sig så vi trava och gallopperade lite. har inte ridit på 1 vecka, konstigt hur det känns fort ändå! men iaf så fick vi allihop röra oss lite :) Sen hann ja även mocka och göra kraftfodret och em höet innan ja va tvungen att åka hem. Va ju tvungen att duscha hemma och äta mat innan ja åkte iväg!

Imon ska ja försöka få låna lite pengar av pappa så ja kan köpa mig en sallad att ha med mig imon och frukt förstås ! Får lön på onsdag och får tydligen i förskott när man får månadslön, och det va ju inget dåligt med det! haha. så om ja får lite tid ledigt på onsdag eller fredag ska ja åka in till torp och handla lite :) ska dra med mig Maria ut på lördag och lovade att ja skulle stå för hennes dricka om hon följde med, så får väll ta det samtidigt ! gött o va 20, haha! så ja behöver ju även lite nya kläder. Sandra kommer va lika fattig på fredag som hon va idag. hahahaahaaaa. prata om sig sj i 2a person är lite skoj..

Fan vilket inlägg. ptjaa. annars då.. imon blire en körar dag med mycket hämtningar på kusten. gött de än att bara sitta och köra och vänta..

kanske skulle börja skriva på papprena ja ska göra ifall ja behöver en vikarie någon gång? smart sandra (Y)

Ha det bra och ta det lugnt i trafiken!

Nu tar du och kommer hem!!!

 

Over and Out.


Äntligen helg

idag är min lediga dag. har varit sådär. mest off faktiskt. Men gjorde ett liiitet röj här hemma innan jag for till stallet.
Solen sken gott idag och jag och Lisbeth hämtade hästarna och bestämde oss för att borsta dom ute. så vi band upp dom och gav dom lite mat. fast figge fick stå lös. bökigt med alla remmarna.
uuuurgott va det!
frågade Elin när hon va redo och det skulle hon va en liten stund senare så ja satte mig mot stallväggen och bara njöt och lyssnade och tittade på hästarna när dom åt och lisbeth som borstade magge :P
Sen ropade Elin och ja tog in Figge så hon fick massera honom :)
tror Figge njöt för fulla drag det mesta, dock har han börjat få ryckningar i huvudet och även börjat skaka eller ja jo skaka med huvudet upp och ner och åt sidan . lite allt möjligt. som om han har nått som stör honom.. därför tyckte ja Elin kunde få känna igenom honom och massera. så han va öm och hade låsningar i höfterna eller ja uppepå ryggen då. och det trodde hon va pga isen och snön som varit i vintern att han halkat runt lite :) inget jätteallvarligt, hon gav mig lite hemläxa.

Sen massera hon andra sidan och va ungefär samma saker på dne sidan. så han va ju lika iaf. men sen sa hon det att hon visste inte om det va hon eller figge som hade ont i högra sidan av nacken? ja tänkte okeej.. scary. va menar hon?

också började hon greja med Figge i nacken och efter ett tag ryckte han mindre i huvudet och skaka mindre. så hon trodde det kunde vara där. eller ja hon va ganska säker. så hon visade lite ja kunde göra där med. läskiga va att när han släppte i dom musklerna och spänningarna så försvann hennes värk... huga ? ! häftigt tänkte ja mest:P

iaf, så om 2 veckor kör vi en massage omgång igen, också ska ja massera det ja kan(har ju gått första kursen i massage utbildningen så kan ju grunderna) och även det hon visade mig. så får vi se om detlättar!

Till nästa vinter får nog figge kanske skor på bakfossingarna, vi får se om det blir aktuellt. beror ju helt på !

Noope. nu skaja rave mig hemåt till mor och far igen, för ska ev hämta farbror mats i tösse, men tvivlar på att det blir så. men ska iaf iväg och hämta Milla i karlstad sen. :)

nu har ni fått er en uppd för idag iaf. blir nog snart igen ;)



Jag och Lillebror Rasmus på terminalen i gbg i väntan på att få åka till Jönköping. han va med mig på jobbet igår. trevligt med sällskap! :)
På måndag bär det iväg igen! den här veckan körde ja ca 370 mil.. trööögt.men rätt skoj faktiskt :)

Figge ♥

Over and Out.


sool för hela slanten!

fortfarande lyser solen! gött som fan! skulle behöva göra ett ryck här hemma. men en promenad lockar väldigt mkt det med! också kom ja på att ja har en hyrfilm här hemma som skulle vart inlämnad för ett par dagar sen. ooops, blir dyrt. hade vart billigare att köpa den. haha...
men men, så äre!

idag ska vi åka till granvik och träna! göött som fan. hoppas det går bra!

sitter just nu med Doris under armen. mys som attan:)
nej nu får ni klara er själva :P

ciao!


the right moves

and u didnt


ska dra igång och STÄDA klart nu. damsuga och svabba är typ klart och diska klart det som blivit idag på frukosten:P  sen måste ja skotta, åka till figge och mocka osv sen blire hem och duscha och sen hit och göra mig iordning!

här har inte ja tid och sitta!

Over and Out.



Jag älskar dig

RSS 2.0