hällooooo

har nyss varit hos kusin jessica, med sofia. men nu fick ja åka hem. ska till karlstad med Camilla och Ebba imon. myys.
kom på att ja får pengar imon, inte bra. för ja får ändå inte köpa nått. haha. men då kan ja köpa mat iaf :P för det antar jag att det blir.. väll ?
juppjupp..

annars så va ja ute med Ida i fredags, mycket trevligt !
och i lördags vaknade ja rätt fräsch och tog mig ut till stallet med, Lisbeth,Rebecca och Malin. jag , r  och M va ute och red. tog persväg och sjöviksvägen hem. gött att komma utanför ramarna! blivit alldeles för lite uteridning i det fria det sista. men har inte riktigt varit väder och så för det. bekvämt att hålla sig hemma vid också ... =)

sen åkte jag hem till mor och far och åt mat, sen gjorde jag iordning mig och åkte och hämtade dårarna hos Lina. dvs. Camilla,Lina,Monika,Jonas och Sara.. Vi åkte och bowlade, va inte direkt sådär inställt på det. men gick bättre än jag trodde och vann första ronden. haha. men sen blev det värre andra, men hade hunnit tröttna...
körde sen ett par stycken till stan och även mina dårar till stan efter det fick ja åka och hämta fredrik för nicke ringde en stund innan och undra om ja kunde köra honom till han.. !
sen åkte ja till 50's och köpte mig en gåd Coca cola , sen blev det hc för dom andra och då åkte ja hem och la mig en stund .. vid 2 hade ja ställt klockan och skrev till camilla och undra om dom ville hem och det ville dom.. sandra höll på att somna om,men kom på mig själv :P inte lätt när man sovit ca 10 timmar på 2 dygn.. (som är van typ det dubbla)
När mina kära va hemma och trygga kunde ja äntligen åka hem och lägga mig och sova med palomo som kudde, GOTT!

och idag har ja varit med Malin till gransjön och ridit fjordhäst, fräääänt !! satt och skratta, jag antar jag hade roligast av dom! Sen åkte vi till buxbol och tänkte ta det lite lugnt i paddocken så skritta fram och lite flytta i skritt och trav. och sen tänkte ja prova lite galloppfattningar, och han bara tog dom hur enkelt som helst i form och arbetande.. herregud. kändes mest bara som om ja satt ! UNDERBART.!
Älskade häst..<3

såå intressant va min helg..
så nu ska ja gå och lägga mig och vila upp mig tills imon ;)

Over and Out.

 


tjäna fan

tänkte sumera min helg för alla mina intresserade läsare :)

Fredag: Åkte hem till Linda. Där va Sofia och Christine redan. Vi satt och tjata. dom korkade upp ölen och cidern medan ja korkade upp juicen. Palomo va även med. Sen kom Ida vid 7. Då tog ja mig käk, va hungrig som en varg. Sen blablabla lät det ungefär. Christine va ute med Palomo en sväng, och sen vid 12 åkte jag och ida hem till mig med Palomo. trodde dom skulle till krogen, men icke. men iaf. så körde ja dom hem till Andreas istället vid 1. Så då åkte jag hem och la mig och sov. Det va jäkligt gott. tror ja sov till 11.

Lördag: ptja, gjorde väll inte sådär himla mycket. Åkte till stallet på em. och väntade på Lisbeth. sen kom hon ut och då skrittade vi ner till sjöviksvägen och avslutade med lite i paddocken. figge va fin, <3 Sen fick ja ett sms av nicke som ville att jag skulle komma och dricka lite alkohol. och ja visste inte först om ja va så sugen på det. hade varken dricka eller pengar, och hade tänkt att köra vit helg. men på något sätt lyckades han lura mig och jag hade lovat att ja skulle komma bort. så åkte hem och hämtade grejer sen hem till mor och far och duschade och gjorde iordning mig. Sen när ja va klar åkte jag och mamma till servus, sen hem till nicke och hämtade hans alkohol och sen bort till örnäs. hmm. ja det va Nicke , Fredrik och Robert där, så det va ja och karlarna. dom spelade lite wii och jag va publik och hejade mest på n för han va inte lika duktig som dom andra. haha. Sen kom iaf den härligaste människan ja träffat på mkt länge. satt och tjatade med henne väldigt mycket. men sen gick dom, med min jacka.. hahah. sen kom caroline och då va det slut typ efter en stund. .

iaf. brann i åmål typ 100 m från oss. fatta inte alls varför det va en massa blåljus överallt men det ringde mamma och berätta när hon fråga om hon skulle hämta mig klockan 2 på natten. och jag fatta inte varför.. meeeeeen

Söndag: seg och jävlig n kom och körde hem mig , hade ju ingen jäcket.
Men fick tag i min älskade iaf. hahahahaaaaa

patetiskt. men här har ni era nyfikna iallafall :D:D

Söndag va ja även hemma och sov hela dagen, Lisbeth va snäll och tog min häst när ja va dödssjuk..

likabra ja kör veckan nu också då

Måndag: Hemma typ hela dagen, sen till figge på eftermiddagen och spenderade några timmar där, tömkörde figge. gick bra ! mjuk och fin !

Tisdag: Vaknade vid 10.30 kanske. upp, och vänta på att Maria och Neo skulle vakna. men hann göra mat till oss på odenstreet först, sen hem till maria en sväng. Sen skrev I att jag kunde hämta jackan så va väll bäst o göra det :P Pappa ringde, ja åkte till arvika först med VW sen iveco till sunne och sen iveco hem. stannade till hos fam. Stolpe. tjata med Maggan. Sen hade bromsen låst sig så kom ingenstanns. Pappa fick komma. gick fort att få ordning på det, och sen hem..
Martina hade Figge idag, hade gått bra :)

Så nu är ja klar...




Saknar dig Älskling.


Over and Out.


Vavavava

rätt trött är jag , och kunde ha fått sovit en timme till... buhu..
Men ska till högsäter här om en stund. blir fint det! ?
Får se om Figge hinns med att ridas idag, annars fick han gå rätt bra igår :)
red med pelhambett. med 2 tyglar. men uuuuh gillar inte det. figge blir starkare utav det. tror inte han gillar det. mest pga att det är så tjockt tror jag:P
Men desto bättre är det , enklare med dom andra :P
Annars va ja nöjd ibland. ökade på bra på långsidan som ja ville :)

Nää nu orkar ja inte mer :P




Over and Out.

mmmmmmm......

.ahaaaaaaa...
imon ska ja åka och hämta camilla å¨ica parkeringen 09.32.56 . Hon kommer ha en svart slöja på sig med rosa sneakers. I påsen har hon chincillas och rostat bröd. själv har jag mjuka badbyxor och oranga boots på mig och som åk har vi naturligtvis min nya skrinda 2010 med Palomo som ledarhund.



nää nu måste jag ut och valla sorken
Over and Out.


Stad i ljus

fytefan vilken bra bete!

Helgen har varit bra. vi har skitit i det blå skåpet och mycket annat..

Snart blir det väll figge också , pojkspoling<3

idag har jag bara slappat framför datorn och tagit lite skojsiga kort med Pallekuling.



Annars så vill jag bara påstå att jag vill ha sommar igen ! sommar med mina finaste vänner Linda, Helena,Sofia, Christine, bill clinton, Camilla, tommy körberg och alla andra!




Over and Out.


faster

faster sandra det är jag!
tänkte ja skulle slänga ihop lite ord...

längesen ja skrev nu, hahah.. typ 1månad sen iaf.. hmm.. H

Har iaf blivit faster till världens finaste Neo!
goos.

min bil va med i pd idag också, fast det va inte den det handlade om.. men den såg fin ut ^^

ska snart iväg och få min bil tankad och sen ska ja hämta Malin och åka till tisselskog för att träffa shibba. guud va a saknar den hästen. synd att man inte vore miljonär. :)
Men skulle va minst lika glad om Malin hade henne, så ja visste hon fick det bra!

i år fyller även min bästaste pojk 18 år! tänk vad åren går, ungefär samtidigt firar vi 5 år också!

Nej, det fick vara allt för denna gång..

Over and Out.


RSS 2.0