Sandra Maria Christina Plate

Tänkte att detta inlägget skulle handla om vad rubriken lyder, miiiigg. . huga!
Mitt namn är alltså Sandra Plate, fyller 22 år om 6 dagar, nästa måndag, den 27 Februari.
Mitt liv, mitt fritidssysselsättning, hobby u named it är mina djur. Jag har 2 hästar, 1 hund och två katter (som för tillfället bor hos pappa). Det ni läser om i huvudsak är hästarna och hunden. mer om mina djur i seperata inlägg :)
Min musikstil kan beskrivas som allätare, fastnar för låten,ej genren.
Jag har få riktiga nära vänner, och mer ytliga. Jag är oftast en väldigt glad och positiv människa som blir arg av orättvisor, lögner,  och falska människor. Jag försöker vara en människa som ja själv  uppskattar. jag har extrem dålig självkänsla och vill ibland bara låsa in mig på ett rum med Palomo och bara försvinna.
Känner mig alltför ofta ensam (ibland obefogat och ibland befogat) och när ja känner mig sån så vill jag oftast vara själv, och låta den känslan ebba ut. Gråta är det bästa jag vet när jag är ledsen, men då vill jag göra det själv. är en väldig känslosam person och har blivit mer sen mamma och pappa flyttade isär och händelser som händer efter. Jag försöker och reser mig alltid igen, men det är inte svårt för mig att dyka rätt ner igen..
Jag är egentligen som ja skrev förut glad och positv och har alltid nära till ett leende (min stora förbannelse när ja försöker vara arg, räcker att säga till mig o skratta eller le så kommer flinet ;))
Djur har alltid varit det bästa jag vet och jag har alltid tjatat om egen häst, 2005 blev drömmen sann och vi va ner och kollade på Figge och tog med honom hem. mer om det i senare inlägg : )
Jag har en stor familj med 4 syskon och 2 föräldrar.
Det är min storebror Stefan på 26 år (i april), jag  på 22 , lillasyster Emma på 18 (i aug), Bastian 12 (i nov) och Rasmus 10 (i maj)
Mamma är 46 år nu på fredag och pappa är 43 i juli :)
I övrigt i familjen har vi mamma & emmas hund Tia på 1 ½ år som är blandras med schäfer och amstaff i sig, och familjens 2 katter Gösta 16 (?) år och King Kong ca 4-5 år :) Pappa har Leila på 8½ år som har schäfer, collie, Borde collie och bennesenner i sig , också har han "smygfått" en av mina senaste kattungar ;) som nu är ca 10 mn, Zune :)
Min bror Stefan har en son på 2 år som heter Neo som är fasters älskling och ögonsten! stefan & Maria har även hunden Nala som är amstff/pitbull på 1½ år och Marias katt Figaro.
sen får jag absolut inte glömma våran allra bästa älskade Bonnie som vi tog bort för snart 2½ år sen när hon var 16 år.
Aldrig glömd, alltid älskad.
vi har även haft gnagare av alla dess sorter, :-)
så kan nog lugnt påstå att jag är uppfödd i ett djurhem ; )
Nu kanske ni inte vet så mkt mer om mig , men ni vet hur min familj ser ut, och det är ju jag :)
Kram!
Over and Out.

rumer has it all

ni får heelt enkelt fina i er att få ett inlägg var 14 e dag, 4 per dag , eller  1 veckan haha . ;)
Tänkte dock jag skulle göra iordning lite inlägg om vem jag är osv. för er som är nya osv :)
Men så har jag en fråga till er.. (2 vare visst.)
Vilka är ni och hur hittade ni till min blogg?
En tidigare aldrig visad bild på mig ala blondie! (njaa mer ljus ljus brun/blon. äh vettefan. ganska nice ett tag, fast dt är nte riktigt min färg;))
:)
Over and Out.

Tävling :)

Är med och tävlar om transportskydd:)


http://stockholmsjenna.se/?p=5419


nattajobb

Jag och Palomo jobbar inatt, o vi jobbar jäärnet ;) haha. nää. men jag och D har nyss gått andra ronden, Palomo vill nog mest hem ;) men det har varit rätt lugnt inatt ändå. Nu är det bara det värsta kvar vill jag lova! 3-5 aah egentligen fram till 7 är värst! dock sitter jag just nu på en trästol så de funkar ;)
sugen på nått har ja dessutom vare hela natten. . men nu har ja nyss klämt i mig några smörgåsar , så hoppas de duger för ett tag ;)

med hästarna går det bara bra :) har ju inte skrivit på ett tag om man säger så..
Figge har fått ny medryttare, igen. men den här gången känns de bra, hoppas hon stannar!
matchar varandra väldigt bra gör dom :) så nu är det lite igångsättning av honom som gäller. F & figge hoppade i lördags. Det var en kall och solig dag. Figge har ju såå jävla mkt päls så han blev lite svett ;) Hoppningen gick sådär, figge såg lite lat och loj ut o slog i från o till, när vi kom upp till 90 hoppade han snyggare iaf, men bakbenen va inte alltid med ;) men men , han är ju lite urform;) härom veckan hoppade han ju 1,1m utan problem :) Efter lördagens pass fick han komma in iaf ett par timmar med 2 fleecetäcken på sig o torka innan ja borstade av honom o släppte ut honom :) (osamanhängande text? jaa litee.)

Falcon är tanken att ja nu ska kunna lägga lite extra tid på nu när F har figge åtminstone 2 dagar i veckan :) o vi tar de rätt lugnt :) försöker hitta formen o inte bara ligga på som han gärna gör, o taktar o har sig.. Det ger sig väll de me nångång kanske : ) känner att man skulle vilja kunna åka in till ridhuset lite mer , men får vänta tills ja fått tag i en gummimatta att lägga i transporten för broddarna får jag ju inte av.. Hoppas dock på att farbror har en bit över sen han la in i sin transport åtminstone så att det räcker till ena sidan (o lite extra fram o åt sidan). Vi får väll se:)

Ska se om jag inte kan förbereda lite tidsinställda inlägg ;)
och nån gång ska ni även få se lite bilder ;)
tjao!

Over and Out.


Shame on me!


Jag mår finfint o uppdate kommer snart ;)
Over and Out!

RSS 2.0