skooola

och imon äre fredag! vilket betyder hemfärd! yeay! då ska ja rida Falcon :) och tömköra Figge:) beror på när jag kommer hem givetvis ;) men stallet och mys blir det i vart fall! love.

Idag har vi haft kost och hälsa i skolan, inspirerande! hon va väldigt bra, och underhållande :) man lyssnade på henne så att säga . Sen skulle vi även ut och gå en sväng, den va på ca 30 min sammanlagt och då fick Palomo följa med naturligtvis :) gott va det! även om jag kunde haft ett par bättre skor ;)

ska packa ihop alla mina saker om en stund, se om vi kommer ut på en promenad jag och min hund. Vore gott!

Over and Out.


promenad va planerad, men

mitt hår är rätt blött . . dålig idé, men va tvungen att duscha. får bli en liten sväng med Palomo ikväll istället. Love.
Ska ta och städa, jaa. jag har lyckats stöka till i min lya igen.. mest kläder som ligger framme, men ändå! :P sen efter det blir det eclipse och efter det blir det tidig säng. eller jaa. iaf till 9 har jag tänkt . börjar inte förrän 9 imon men då kanske jag vaknar i tid ;) snoozade imorse och måste råkat stänga av alarmet, så vaknade 40 min innan jag började.. (morgontrafik i gbg, alltså måste jag åka ca 20 min innan jag börjar för att ta mig 7 km, är inte så farligt ändå,men iallafall;)) också skulle jag ju sätta på mig kläder, ut med palomo och borsta tänderna. Palomo fick dock vänta tills vi kom till skolan. där gick jag en snabbis med honom och sen in i bilen med honom. som sagt, lite körigt ;) hah. och jag va så jäkla kissnödig imorse också, trodde där ett tag att jag skulle kissa ner mig. (har ju bara toa inne på kontoret.. )
Hann ivilket fall som  helst till skolan : )

Annars idag har jag suttit här och duschat förstås. meningslösa dagar.. kunde ju vart ut en långpromenad med Palomo, men det va verkligen dags för mig att duscha. kände mig rätt ofräsch idag på skolan... d:

Pratat med Malin nu också, hon skulle rida Figge en liten sväng :) Erica skulle rida Falcon kom vi överens om tidigare idag! vet inte hur det gått , men hoppas på att han vare snäll ;) Erica är ju lugn och duktig så det är säkert inga problem!

Ska se om jag kan få ut en ny lapp om medryttare till Falcon. 1-2 dagar iveckan vore kanon. !
Men vill ju inte ha vem som helst till honom direkt..

Till helgen blir det som sagt finserud och jag är taggad! yeay!
Hoppas på att paddocken snart tinar upp också : ) Vore himlans bra!
och även vägarna så man kan rida ut igen ordentligt med nordsvensken!



Förövrigt är det år sen igår jag började med det här.. såhär kunde det alltså se ut i min bil innan jag fick ett större färdmedel. ganska bra jobbat och packat där av mig ;) Har fått kört lite vattenprover (andra prover är också med) nu förra veckan när jag va här nere :) skoj! men märks ju att det är liiite enklare nu när den utgår från gbg och inte åmål ;) men jag är inte avundsjuk på hennes jobb ;) blev ju tillfrågad om att fortsätta nere i gbg , men pga hästar och hund så tackade jag nej. och jag va sjukt trött på att köra drygt 1500-2000 mil i månaden.



Min Finfine Nordsvensk. kärlek på han!



& min snälla finaste Figge när vi va på mammas jobb, äldreboende i Åmål och hälsade på. han bara stod och njöt av uppmärksamheten! smack!*

 



Världens finaste ..



Naturligtvis var min hyperelaka mördarhund Palomo med också ;)
nej då, snällare hund får man leta efter! Bonnie då, men hon finns ju tyvärr inte.
Kärlek 1000ggr om . <3

Over and Out.

åååååååååååååååååååååååka pendeltåg

nää. positivt vare vare vare!
sitter i gbg och har väll ingen större blogglust nu heller. men mitt humör är desto bättre!
Igår åkte jag till gbg med Palomo. Kom iväg sent pga att jag sov dåligt natten innan. menmen. Skulle egentligen ha jobbat på terminalen men va ju inte helt 100 som sagt. . men idag har vi varit på studiebesök också har jag jobbat! så idag har det varit lite ensamt för Palomo. Men resten av veckan är det han och jag . <3 och skolan förstås.. men nu är det bara att kämpa på !

Till helgen ska vi in till ridskolan är tänkt o rida. Magge, Falcon och Roze är det som får åka in tror jag bestämt :)
Hoppas på att det inte blir krångel från Falcons sida med transporten, han har ju halkat lite när han när jag tränat och va iväg med honom sist, så blev väll lite skeptiskt till det. men det gick helt ok sist gång vi lasttränade. :) han är allt härlig min nordsvensk! <3 Vi får se vad det är för väder helt enkelt :)  också får vi hoppas Roze vill åka med också, hon har ju inte heller åkt så mkt men va jätte duktig när vi va iväg sist! Lastar dom 2 med repgrimma så man har mer att ta i , så dom även känner eftergift direkt när dom gjort rätt. kan tacka Irmeli för att jag överhuvudtaget orkade lasta Falcon 4½ timme när vi hämtade honom. mitt hjärtegryn <3
Vi har tänkt att hoppa iallafall. Falcon får man väll se vad det blir för hoppning med ;) nått kryss orkar han nog iallafall slänga sig över! längtar till våren när man kan börja löshoppa igen :) det är verkligen något som uppskattas av både häst och ryttare!  Falcon kom ju på hur man gjorde & till och med fick lite teknik ;)

Figge blir det nog motionering på hemmaplan! Snart kan man nog våga sig iväg med rockarden också:) Måste skaffa mig en ny sele iår till honom! Den gamla är allt sleten och behöver bytas upp! speciellt nu när det är tänkt att jag ska köra honom mer! & även att man kanske kan få pappa till att åka iväg och motionera honom! Pappa kanske följer med ut på en tur på söndag, vem vet ? :)
Nää. nu får jag ta och ägna mig åt lite pluggande.

Är det något särskilt ni vill läsa om ?

Over and Out.


.. - :)

hmm.
Jag är inte så bloggsugen för tillfället.
det har sina orsaker

- 2 hästar , 1 hund och 2 katter som ska tas om hand om när jag är hemma.
- nyss klarat uppkörningen för C-Kortet. så nu är det bara resten kvar. alltså så har jag gjort lastbilskortet på 1½månad. vilket är helt otroligt, trodde jag aldrig pga.
- Mina föräldrar som skiljer sig efter drygt 26 år ihop. pappa är 42 i år och mamma 45.
- vilket du antagligen hört men inte brytt dig ett dugg om att höra av dig och kolla hur det är  , vilket gör dig inte mer förståd.
- jag är ett jävla nervvrak just nu.
- jag har betet mig som en jävla idiot det senaste året mot ensom jag verkligen tycker om ..
- Jag skulle verkligen, verkligen vilja radera från och med mars förra året och framåt. för då skulle jag aldrig behövt bete mig som en jävla idiot.
- ibland känns det som om den här brydde sig så lite han bara kunde, och ibland luradejag mig kanske ibland att han kanske gjorde det. brydde sig.
- jag saknar mina fina vänner, och mina fina djur hela jävla tiden.
- och jag saknar min familj. jag saknar den hela tiden. men den finns inte längre och kommer antagligen inte göra det heller.
- Jag har på detta ont i hela min jävla rygg, 24/7. jag kan inte sätta på mig kläder utan att hålla i mig för att inte ramla ihop i en hög. min läkare trodde jag hade ont i då en del av ryggen som var inflamerad. kul att då antagligen benbitar i hela ryggen ligger och skaver mot varandra som orsakar inflamation. = inte så troligt.

Over and Out.


... Y E A Y

Människor gör misstag hela tiden. och vad spelar det för roll egentligen? vad gör det man gör på fyllan för roll ? är han din? det visste jag inte.. fel kan jag väll hålla med om att det var. men om jag inte visste att det skulle komma ut? herregud. så dum är jag väll ändå inte. men det va ju under en tid då inte du hörde av dig iallafall eller verkade bry dig om vad jag gjorde. om jag va ensam eller inte. |-) har du inte gjort detsamma själv som han gjort? fast du mer seriöst ? välkommen till verkligheten.

men så länge det inte uppfyller dina drömmar och krav så bryter helvetet löst. och så fort någon annan reagerar på dig. ja då är det bara löjligt. tänk tänk tänk. .

men vet du , du är löjlig, jag är löjlig. och framförallt är det här löjligt. Bryr mig liksom inte mer.
baaaaaaaj

Over and Out.

RSS 2.0