fredag natt

jodåsatt..
 nu sitter ja här igen, med ett vattenglas bredvid mig och känner mig allmänt pigg , förutom att ja får magkramper ibland.. ?

va ute och skrittade en tur förut ja och lisbeth, en snabbis. klättrade en stund. skötte sig utmärkt, lite konstigt när magge gick iväg mot eget håll:P

skulle försöka sova igen nu, men nae skulle inte tro det va. vänt på dygnet och dessutom sovit halva dagen= dålig combo för nattsömn..
så tänkte ja skulle röja upp här hemma så ja bara kan damsuga och torka golven imon! käänonkula.

har satt på Björn rosenström också, som sagt. lite jobbigt är det allt att man kan 9 av 10 låtar utantill iprincip. haha..

ska ringa linda imon vid 11 snåret så ska vi åka och handla lite öl. vi får väll se hur ja mår imon om ja orkar mig ut. men kanske.. bra att fylla på förrådet iallafall:P

har fått mig en kattunge!! alltså min katt har fått en unge:P EN. guuuud va gott, för min del iallafall:P den har hon placerat i linneskåpet, så det kan ju inte åka iväg på några veckor. ja som hade tänkt mig slänga ut skiten! hah. nu kröp hon in dit igen, gött.

ptjaa annars så? ingen aning faktiskt, om nått. nu känns det lite bättre , men i veckan har det mesta kännts hopplöst och neråt. Figge är på bättringsvägen iallafall. hoppasja . blir nog några veckor skritt nu dock när man nu kan dra igång honom. huvudsaken är att han blir bra och mår bra ! ♥


neej nu får ja nog ta och dra igång, huset städar sig ju tydligen inte själv har ja märkt...


sjukeli

jaha gott folk. sitter hemma och är sjuk... tråkit men skönt på samma gång. vill ju naturligtvis jobba, men tror min kropp börjar säga ifrån nu. Det är tung att jobba över 200 timmar i månaden. (och sen är det många gratis timmar på det också för att ja skulle få jobbet). men det är inte så att ja klagar, för att det visste ja redan när ja tackade ja till jobbet. men å andra sidan tycker ja inte det är konstigt om min kropp börjar säga ifrån!
förutom att det är tufft så gillar ja mitt jobb! så att ni inte får för er en massa dumheter!

har betalat avbetalningen för transporten för denna månaden, fört över pengar till mamma, betalat per för Figge och Falcon och handlat mat, besiktat Falcon. så dom flesta utgifter är klara iaf!
förde över 3000 till sparkonto också hoppas ja att ja slipper använda dom denna månaden..

har väldigt ont i min handled också, knepigt? känns som om det är något som är inflamerat.

men nu hinner ja inte tjata mer, för nu ska ja till stallet !
mysigt att kunna åka dit på en vardagskväll, men får ta det lugnt! känner att febern är påväg...

ciao!
bilder kommer nog ikväll :)

Over and Out.


wweeell.

och lagom till att ja ska skriva detta kommer lotta. haha! typiskt :)
men men! igår körde ja mellerud och ida fick ta min körning, MYCKET uppskattat! hemma vid 5 igår , inte illa!
Så red Falcon igår :) Malin skulle rida Figge, men han va lite halt och tror det sitter i knät. Liza hjälpte mig kolla honom, men han fick gå ute inatt, dock i egen hage så han slapp Falcon:P Malin fick även rida falcon en stund, han är sååå duktig!
idag så va han mycket bättre iaf ! hoppas han snart är helt bra igen :)

sitter och laddar upp bilder på fb, seegt. men är väll på tiden att ja gör det!
så snart ska ja väll få börja lasta in bilen också! så ja kan dra mig mot lidköping och sen HEM!
imonska ja försöka ta mig upp tidigt så ja kan åka och pyssla om Figge! Falcon får stå imon också! behöver ha lite tid för Figge. <3 mitt

Over and Out


jaja

nu sitter ja i jönköping igen.
längtar hem till mina djur! nått så fruktansvärt :(

Falcon har skött sig finfint och det gillar ja ! tömkörde honom Lördag,Söndag,måndag och han blev märkvärt bättre varje dag och lyssnade mer och mer! så imon är det dags igen! fått stå i2 dagar pga att ja börja 11 igår och inatt sov ja i bilen så ja åkte inte hem till åmål nått. Så imon och fredag kör ja tömkörning är tänkt och på lördag ska ja försöka mig på honom ! ringde pappa förut och sa att han får vara med när ja ska göra det så att det finns någon som kan hålla i honom och pappa orkar ju hålla honom mer än någon annan iaf. men men ! hoppas på en lugn resa på honom! blir bara en liten stund iochmed att han inte har några ryggmuskler. men det är väll på tiden att han bygger det! tänkte börja gå lite över bommar också med honom, stärker ju ryggen på honom också!

Figge sköter sig som vanligt och har fått lite halvvila ett par veckor nu när ja bla åkte på hjärnskakning och sen mkt annat med Falcon. men Malin, Rebecca och Lisbeth har ridit honom en del! så helt och hållet har han ju inte stått, och ja har ju ridit ett par dagar iaf, och tömkört honom 1 dag. men nu ska vi dra igång igen! för i juni ska vi till bfors och tävla! dressyr då förstås! Malin ska iväg och tävla hoppning med honom på ÅRK nästa helg är tänkt, 70 och 80 får dom börja med ! sen har vi halvkollat lite på lokala tävlingar. det va någon i säffle i juni :) men det får ju inte krocka med mina tävlingar :)

Ja, kan väll dra dom andra djuren också :)

Palomo bor iprincip hos mor och far. heh. nej så farligt är det väll inte. men det är där han är på dagarna :) saknar honom enormt när ja jobbar och önskar han kunde följa med på jobbet! 

Katterna mår bra dom med, ev kattungar på G, så är det ngn som är intresserad så hör av er! sen blir det sterilisering av den katten :) Men men , har man inte gjort det får man stå för att det kan kommer ungar!

annars är det inte såmkt. försöker hinna med mina djur och ev mig själv så gott det går när ja är ledig..
orkar inte ta tag i saker och ting utan det får mest bli som det blir..

det är lite tomt dock. och ja vet PRECIS va detär! ....
:(


nu ska ja ta och börja lasta så att ja kan dra till Lidköping och sen hem för idag!

Over and Out.


RSS 2.0