New Moon i jönköping

haha.. sitter i jönköping nu och väntar på växjö bussen så dom kan sortera det och ja sen då åka härifrån inom en halvtimme! då ska ja nog orka hela vägen hem sen!!
har nyss kollat klart på New Moon som ja började titta på i Uddevalla. bra grejer det där.. blir så jävla påverkad bara, hoppas ja orkar sova nu bara .. (: hahahaaaa.. hur snygga är dom inte då ? piiiiry.
Snart är det dags för 3an också! Eclipse som den heter. new moon va ja med Camilla, Marie (med lilla Mira i magen), Lisbeth, Cecilia, Rebecca och Erica. vi hade nog lite piiry i magen allehopa, kanske dock inte lisbeth då , men vad vet ja ?

I morse gick ja upp ungefär klockan halv 8 efter att ha vaknat x antal gånger. min lelle Doris är borta :( vet inte vart hon har tagit vägen, förhoppningsvis är hon bara ute på ett raggarstråk och letar fästman eller iaf flyttat hemifrån. bara inget har hänt henne så spelar det ingen roll :( hoppas hon kommer hem snart.. hon är ju så liten..
iaf så åkte ja till Figge vid 9 med Leila och Palomo. tog in F och gjorde iordning honom och red ut en liten sväng, dock bara lite fram och tillbaka på vägen. vågar inte rida i snön ifall han skär sig i skaren. va rätt hårt i backen också. men kände att han behövde röra på sig så vi trava och gallopperade lite. har inte ridit på 1 vecka, konstigt hur det känns fort ändå! men iaf så fick vi allihop röra oss lite :) Sen hann ja även mocka och göra kraftfodret och em höet innan ja va tvungen att åka hem. Va ju tvungen att duscha hemma och äta mat innan ja åkte iväg!

Imon ska ja försöka få låna lite pengar av pappa så ja kan köpa mig en sallad att ha med mig imon och frukt förstås ! Får lön på onsdag och får tydligen i förskott när man får månadslön, och det va ju inget dåligt med det! haha. så om ja får lite tid ledigt på onsdag eller fredag ska ja åka in till torp och handla lite :) ska dra med mig Maria ut på lördag och lovade att ja skulle stå för hennes dricka om hon följde med, så får väll ta det samtidigt ! gött o va 20, haha! så ja behöver ju även lite nya kläder. Sandra kommer va lika fattig på fredag som hon va idag. hahahaahaaaa. prata om sig sj i 2a person är lite skoj..

Fan vilket inlägg. ptjaa. annars då.. imon blire en körar dag med mycket hämtningar på kusten. gött de än att bara sitta och köra och vänta..

kanske skulle börja skriva på papprena ja ska göra ifall ja behöver en vikarie någon gång? smart sandra (Y)

Ha det bra och ta det lugnt i trafiken!

Nu tar du och kommer hem!!!

 

Over and Out.


Kommentarer!
Kommentaren är postad av: Marie Dahlberg

Tackar tackar, är faktikst väldigt nöjd med håret : )Haha, lilltösen är sötast i hela världen!

När kommer den sista Twirligt filmen? Blir bio då med väl ? : )

2010-03-23 @ 12:44:07
Bloggadress: http://mariedahlberg.blogg.se/
Kommentaren är postad av: Marie Dahlberg

Haha, ja det är ju den stora frågan om det finns biljetter tills dess : ) För visst är den bion på natten?

2010-03-23 @ 14:07:45
Bloggadress: http://mariedahlberg.blogg.se/

Lämna din kommentar!

Namn:
Spara uppgifter?

Din Mail: (Visas endast för Mig)

Blogg/Hemsida:

Vad vill du säga?:

Trackback