Klövervägen

sitter på klövervägen med paltkoma. välkommen!
haha.
annars har jag för inte sålänge sen varit i stallet. Josefin hade Figge idag, så mockade och gjorde iordning åt Falcon och pussade på bästa Figge. Sen tog vi in Falcon så han fick em. blev sent idag. men så är det :)
Hade med mig Tia idag, mammas valp, eller unghund eller va man nu ska kalla henne : ) första gången i stallet för henne. först försökte hon göra sig så liten hon bara kunde och va livrädd. men sen gick det bra :) Hade med mig Palomo och han är ju alltid lika avslappnad och älskar att vara i stallet, så hon slappnade snart av ! Efter det tog vi in Falcon, lillebror Bastian va med idag också!
Bastian fick rida lite på Falcon också men vi gav snart upp för det var glashalt ute.. :( Ville inte ha en häst med brutna ben!
efter det var det göra klart allt, kvällsfodra, fylla på vattenhinkar (Vi har hinkar på vintern för att inte rören ska frysa sönder, så stänger vi av vattnet till vattenkopparna helt enkelt, funkar skitbra!). Vi  sa hej då till Lisbet och åkte för att hämta Sofia hos Jessica. Efter det körde vi hem Bastian, köpte pizza och åkte hit och här sitter jag  : )
förutom detta har dagen varit rätt tom ; ) läst teori osv för att va duktig, vart och handlat med Andreas. det är iprincip det enda : )

Tog en del kort i stallet, men kameran ligger i bilen och jag får nog inte lägga in dom på Andreas dator ;  )
Lägger in lite andra kort så får ni dagens imon eller så :)


Annons bild

Vem kunde tro detta om dig älskling?

för 2 år sen

lite skillnad ? :)


Over and Out.

Kommentarer!
Kommentaren är postad av: Jennie

Haha, låter som om att det där med att se spöken går i generna ;) Personligen älskar jag när hästar är lite heta på gröten och framåt, men ibland blir det jobbigt när man inte kan kan utvinna energin till något bra, utan det bara blir "att åka med i världens fart" haha, det är ofta det som händer med Jippan när vi rider ut. På banan är han stencool, lite för loj ibland..Men även där dyker det upp ett eller annat spöke ;)



Vad är det för stam på din Figge btw, förutom Count's pride? Vem är mamman osv..Skulle vara lite kul att veta :)

2011-01-21 @ 08:08:03
Bloggadress: http://jeila.blogg.se/
Kommentaren är postad av: Sandra

oj vilken skillnad :O

2011-01-25 @ 20:30:33
Bloggadress: http://sandriey.blogg.se/

Lämna din kommentar!

Namn:
Spara uppgifter?

Din Mail: (Visas endast för Mig)

Blogg/Hemsida:

Vad vill du säga?:

Trackback