: ) Götet är tråkit

japp. det är det . fast det vet jag ju att det blir va man gör det till ;) Jag och Pernilla ska ju faktiskt snart gå på bio. då finns det ju nått att göra iallafall! första gången på bio i gbg då :P Sen får vi inte glömma höjdpunkten på året, Göteborg Horse Show. Då kommer Lisbeth, Rebecca och Malin hit ner till mig och sover i min lilla mysiga husvagn ;) också åker vi till scandinavium pigga och utvilade! (förhoppningsvis).

"Åå...vilken fin kärlek du har till dina hästar...
Jag vill gärna träffa den här "legenden" någongång;)
Tror dessvärre att jag blivit liiiite rädd på senare år, hahah!
Kram på dig"

Tack så mycket!
hihi, legenden. jaa för mig är han det iallafall :)
Vem är det som kommenterat detta? om ja inte vet det så kan jag ju inte veta vem
jag ska dra med mig ut på en ridtur ? ;)
Tack så mycket och kram på dig med :)

Annars så är vi klara med teorin i skolan. Bara provet för mig som ska fixas, mendet säger jag inte när det är ! :P

I helgen när jag varit hemma har min tid spenderats mycket i stallet! i Torsdags när jag kom hem så hade jag bara Falcon för Josefin red Figge och Susanne hade Roze ( Min nyopererade vän Malins häst). Red Falcon fram och tillbaka på våran lilla "framskrittningsväg" bakom sommarhagen. Var typ det enda stället det gick att göra det på. Falcon är ju barfota runt om, så han halkar lite lättare än dom andra (+ att han kan vara lite ofokuserad ibland & då lite snubbligare). Han va en MYCKET pigg herre. haha. med all förståelse. Men skötte sig helt ok ändå. Provade nya sadeln också, och den låg helt ok. :)

Fredag red jag Falcon och Roze. Falcon red jag på samma ställe som på torsdagen. Gick lite bättre idag, hade gramanen så blev han inte riktigt lika stark. Roze red jag iof först, men men. henne red jag i paddocken, skritt och trav. prövade använda gramanen på henne också. Hon är lite svag och orkar inte riktigt bära sig och hitta den lägre , djupare&längre formen. Så gramanen hjälpte henne riktigt bra och hon va mjuk och fin! körde mycket skänkelvikningar i både skritt och trav. mycket duktig häst! Gallopperade med henne lite där jag red Falcon för där var det som sagt väldigt bra underlag. Idag red Josefin Figge också, så behövde inte ha dåligt samvete över honom :)

På lördagen ville mamma bjuda på bio (som ni vet pluggar jag till lastbilschaufför och eftersom det är genom arb.förmedlingen så får man inte ta csn lån och bidrag) och det lilla jag få i månaden räcker inte ens till det jag äger egentligen. som tur är har jag jobbat lite iallafall så det har täckt än sålänge. Så då åkte jag, Emma, Bastian, Rasmus (mina småsyskon) och mamma upp till karlstad för att se på Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Den va väldigt bra. Dock grina jag som en unge när min favorit dog :( Vi åt lite "god" mat på donken och sen åkte vi hemåt. Jag hoppade av vid stallet så fick mamma köra resten hem.

så då mockade jag åt Figge, Falcon och Roze gjorde iordning mat till dom, och sen istället för att vänta på Lisbeth så mockade jag och gjorde iordning allt åt honom också. allt tog mig drygt en timme. Lisbeth skulle komma ut ungefär 1 kvart efter att jag kom ut. haha. hon trodde dom skulle få vänta på mig , därför drog dom på det. Men jag är väldigt effektiv när jag vill :) så det var jag som hade fått väntat på dom :P jag va ju egentligen klar med mockningen åt alla 3 på en kvart. så jag hade vart klar samtidigt som dom om dom hade kommit ut när dom skulle ;) men men . det gjorde inte mig nått! Det gjorde att mitt samvete lättade lite att jag mockade och gjorde iordning åt dom. Dom har och gör fortfarande hjälper mig så himla mycket! Så då tog jag och red Roze i paddocken idag också, det va ju mörkt och det är för halkigt att rida mina 2 i paddocken fortfarande så blev det enklast med Roze och rider ju inte henne jätteofta :)
Hon va duktig idag också, men inte riktigt lika sammarbetsvillig, men men :) Va nöjd iallafall!

Söndagen åkte jag ut till stallet med mammas bil och började mocka och hann klart med allt till falcon och roze innan Lisbeth kom:P haha. behöver jag säga nått ? :P så iochmed att bägge skottkärrorna va upptagna i stora stallet så gjorde jag maten till Figge och Magge. Sen tog ja en skottkärra mockade åt Figge och sen va ju inte Lisbeth klar med maten till troy, så mockade åt henne till honom också ;)
Sen red vi med hästarna bort till grusgropen , fast vi vek av till tveta istället. där var  det plogat och hästarna kunde trava som vanligt. hade Roze då. Första gången hon gick under bron också, gick jättebra! nått litet hopp framåt när det åkte en bil över bron. sen iallafall på vägen hem var hon mycket pigg!
Men gick bra : ) Var en Mycket trevlig ridtur i solskenet ihop med Lisbeth&Magge och Eva-Britt&Gurkan :)
Sen när vi kom tillbaka så tog vi in dom och la på fleecetäcke, och drack en kopp kaffe så dom fick torka ordentligt . sen tog vi ut dom igen, och hämtade Figge och Falcon. Tog med dom ut på en liten skrittur ut i skogen. Blev några travsteg också, Jag red Falcon barbacka och Lisbeth red Figge. Gick jätte bra! en riktigt mysig tur med 2 som alltid pigga och glada hästar :)

Det va väll min helg. phu. varför ska det alltid bli så mycket när ja skriver ? hahah.

Åkte tåg till gbg i morse, gick jättebra. Dock väldigt tungt med massa packning ;) ska planera ännu bättre nästa gång ;)

Nu ger jag mig ;)

Over and Out.

 


Kommentarer!
Kommentaren är postad av: Felicia & ridtravaren Stardom

Sv; Tack så mycket =)



Jo, först gör man en bild i typ photoshop eller nåt där du lägger till tex bloggens namn eller vad du känner för! Typ som länkarna på min blogg =) Sen laddar du upp bilden, klistrar in html-koden för bilden i denna länk-koden



<a href="http://lifeofstardom.blogg.se/"><img src="http://lifeofstardom.blogg.se/images/2011/blogglnk-ny_129978427.jpg" border="0"></a>



Byt ut till dina uppgifter och sätt in koden i din kodmall, längst ner (över < /body> och < html>



=)



Hoppas du fattar, annars får jag beskriva bättre! ^^

2011-01-31 @ 20:02:45
Bloggadress: http://lifeofstardom.blogg.se/
Kommentaren är postad av: MARIE

Haha!Det var ju JAG som gav dig den kommentaren...men din blogg ville visst att jag skulle vara anonym ;)

Kram på dig ///Furir Markovic

2011-01-31 @ 21:15:00
Kommentaren är postad av: Malin Erika Karlsson

är bara roligt med långa inlägg! :)



snygg bild där med du ;)

2011-01-31 @ 22:24:58
Bloggadress: http://malinochroze.blogg.se/
Kommentaren är postad av: Cicci

Tävling på bloggen

2011-02-02 @ 14:45:41
Bloggadress: http://ciixx.blogg.se/
Kommentaren är postad av: Ingrid

Hej!



VI har fått problem med mailen och jag kan inte öppna ditt mail med din adress. Skulle du kunna maila din adress igen till oss? :)

2011-02-02 @ 17:29:28
Bloggadress: http://dressyrmupparna.se

Lämna din kommentar!

Namn:
Spara uppgifter?

Din Mail: (Visas endast för Mig)

Blogg/Hemsida:

Vad vill du säga?:

Trackback