skola igen :)

imorse ringe klockan 6 minuter över 6. men låg kvar ungefär 15 minuter innan jag orkade rave mig upp.
sen tog jag och gjorde iordning frukosten, städa i kattlådan och sen begav sig jag och hundarna ut och gick en halvtimme ungefär. perfekt morgonpromenad:)
sen kom vi hem, jag fick min "frukost", sminkade mig lite, drack en kopp kaffe, gick ner och hämtade upp tvätten, plockade ihop min saker och slängde soporna och sen bega jag mig till skolan ungefär 8. Duktiga jag! riktigt pigg på att komma till skolan och arbeta lite. :-)

ska försöka rycka upp mig nu och göra det bästa av situationen, har skrivit upp allt jag måste göra som inte är klart än (som borde vara det) och när ungefär jag ska göra det. (: Pernilla ska ju vara här i åmål 2 dagar i veckan och då ska hon gärna få ta min häst, 1 gång i veckan iaf. men vet ju hur flexibelt det är : ) Stackars Pernilla :P

i helgen har det varit kalas, på lördag :) hos lisbeth och rebecca. Sen hamnade jag även på deras andra kalas igår ;D hah. göttegris jag är!

fick även åka upp till karlstad igår morse och hämta mina älskade vänner Sofia och Andreas. tiggde till mig mat för att jag va så snäll och hämtade dom^.^ det tyckte jag att jag va värd :P så som jag cyklade genom hela stan för att hämta en bil att hämta dom i:P haha.

Sitter just nu och gör en kampanj på photoshop på praktisk marknadsföring B, det är rätt kul :)

Snart slutar vi väll här och då har vi bild, sen tar jag min supercykel och sticker hem och ut med hundarna och äter en liten snabblunch=) steker nog ett par ägg och har på smörgås :) mumma! Sen tar jag med mig risifruttin till skolan så jag har nått att äta emellan :) lite men ofta! Nu överträffar jag mig själv . haha. Men det är bra =)

Nu får jag avsluta här, Ska ta med kameran till stallet sen och hem , så får ni lite nya fräscha bilder imon kanske . eller när det nu blir ;)

Hoppas er dag blir super!

Over and Out.



Min goding Palomo ska få bo hos mig större delen av veckorna har jag och min bror bestämt.
Jag är lycklig! haha. nej men trivs med denna hunden :)
me lööve.

Kommentarer!
Kommentaren är postad av: Liza

Jisses! vad du ska vara morgonpigg då! Usch! :oP



Ska ni något till ridskolan och rida i veckan?



Kram!

2009-04-06 @ 11:53:21
Bloggadress: http://lolizoza.blogg.se/

Lämna din kommentar!

Namn:
Spara uppgifter?

Din Mail: (Visas endast för Mig)

Blogg/Hemsida:

Vad vill du säga?:

Trackback